Balbinka6000 Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 Witam, Mam następujący sprzęt Procek C2D 6420 2,13 lekko podkręcony (2,6) 2 GB ramu 2 twardziele nagrywarka dv płyta MSI P6N platinum Zasilacz Ever 420 Wymieniłam wczoraj grafikę z 7900GS na EVGA 8800 GTS. Pytanie brzmi - czy zasilacz da spokojnie radę z tym pracować? Jeśli nie to jaki polecacie? Drugie pytanie - za miesiąc będę miała 2 taki 8800 GTS w SLI - co należy wtedy kupić aby to chodziło bez problemu. Próbowałam kalkulacji w internecie na różnych skryptach, ale wyniki znacząco się różniły wieć proszę o pomoc fachowców :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 Ta firma jest dosyć znana z produkcji listw przeciwprzepięciowcych i UPS-ów , jeżeli zasilacz jest wykonany z podobną starannością co UPS-y i listwy to może da radę . Zależy jakie ma parametry prądowe poszczególnych linii . Do SLI 88GTS może być za słaby , zalecane ~ 500 W . Płyta jest przystosowana do obsługi SLI ( chipset NV ) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 Mam "wyższy" model... (liczmy, że 400W się znajdzie :E) Cuda te Every nie są ale mi dzielnie napędza kompa i problemów nie ma (proc na stock V @ 2.66GHz, grafa standard, 1x hdd, 1x dvd-rw, 2 kości ramu, obłożone stale 3 usb, dźwiękówka na pci, 2 fany w budzie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...