Szymoon Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 No albo innymi slowy, ciesz sie, ze niektorzy moderatorzy (chodz nie wszyscy jak widac) potrafia zauwazyc roznice miedzy smiesznymi tekstami w sklepach, a niesolidnymi firmami. Czy zablokowałem ten temat? Może zanim zaczniesz do kogoś mieć pretensje to użyjesz mózgu, bo ci to coś nie wychodzi. A jeśli chcesz śmiechu - to jest też przyklejony "topic śmiechu" w którym takie rzeczy powinny się znaleźć. A mimo wszystko nie zablokowałem tematu - no proszę. Uważej, bo mnie tym tekstem wyjątkowo wkurzyłeś... :evil: Zbyt systematycznie wsyzstkich traktujesz z gory chyba. Oczywiscie raczylem zauwazyc, ze tematu zaden moderator nie zablokowal, ale w swojej odpowiedzi zasugerowales, ze to powinno sie z tym topiciem stac. Nie wyobrazam sobie za bardzo tych postow w topicu smiechu... troche inny typ smiechu. No i nie wkurzaj sie, ja tu nie przyszedlem tylko po to, zeby ludzi obrazac... naprawde. Tematy i posty, ktore naprawde powinny byc kasowane, zazwyczaj zostaja, a tkai mialby byc zablokowany ? az za bardzo plynna jest ta granica. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 No albo innymi slowy, ciesz sie, ze niektorzy moderatorzy (chodz nie wszyscy jak widac) potrafia zauwazyc roznice miedzy smiesznymi tekstami w sklepach, a niesolidnymi firmami. Czy zablokowałem ten temat? Może zanim zaczniesz do kogoś mieć pretensje to użyjesz mózgu, bo ci to coś nie wychodzi. A jeśli chcesz śmiechu - to jest też przyklejony "topic śmiechu" w którym takie rzeczy powinny się znaleźć. A mimo wszystko nie zablokowałem tematu - no proszę. Uważej, bo mnie tym tekstem wyjątkowo wkurzyłeś... :evil: Zbyt systematycznie wsyzstkich traktujesz z gory chyba. Oczywiscie raczylem zauwazyc, ze tematu zaden moderator nie zablokowal, ale w swojej odpowiedzi zasugerowales, ze to powinno sie z tym topiciem stac. Nie wyobrazam sobie za bardzo tych postow w topicu smiechu... troche inny typ smiechu. No i nie wkurzaj sie, ja tu nie przyszedlem tylko po to, zeby ludzi obrazac... naprawde. Tematy i posty, ktore naprawde powinny byc kasowane, zazwyczaj zostaja, a tkai mialby byc zablokowany ? az za bardzo plynna jest ta granica. Traktuje ludzi z góry? Nooo, to wybaczcie, bo nie zdawałem sobie z tego sprawy... Ja nie sugerowałem zamknięcia tematu, tylko napisałem, że jakiś moderator może ten temat zablokować. Ja raczej rzadko blokuje tematy, a w tym przypadku równiez zauważyłem jego odmienność od przyklejonych i dlatego nie zablokowałem (zasugerowałem, że jakiś moderator mógłby to zrobić - gdyby grzesio był dalej moderem...). Dobra, widzę, że wszystko wyniknęło z tego, że źle zrozumiałeś moją pierwszą wypowiedź. A też głównie chodziło mi o wyjaśnienie, dlaczego tematu raczej nie powinno sie przyklejać, a nie sugerowanie zamknięcia go. A wyjątkowo nie lubie, jak ktoś twierdzi, że zrobiłem coś, co nie miało miejsca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 No albo innymi slowy, ciesz sie, ze niektorzy moderatorzy (chodz nie wszyscy jak widac) potrafia zauwazyc roznice miedzy smiesznymi tekstami w sklepach, a niesolidnymi firmami. Czy zablokowałem ten temat? Może zanim zaczniesz do kogoś mieć pretensje to użyjesz mózgu, bo ci to coś nie wychodzi. A jeśli chcesz śmiechu - to jest też przyklejony "topic śmiechu" w którym takie rzeczy powinny się znaleźć. A mimo wszystko nie zablokowałem tematu - no proszę. Uważej, bo mnie tym tekstem wyjątkowo wkurzyłeś... :evil: Uśmiałem się gdy przeczytałem Twoją odpowiedź, a raczej ton w jakm ją napisałeś. Wiesz jak to zabrzmiało? "No to qrwa, teraz jestem moderatorem, nie pyskuj mi tu(zwracaj się z pełnym szacunkiem, niezależnie od tego czy na niego zasługuję), bo jak nie to posypią się bany, a temat moge Ci zablokować." Czujesz się jakiś niedowartościowany ? Boisz się krytyki ? Jednym słowem nadużywasz swojego stanowiska w moim odczuciu... PS. Prośba do właścicieli serwisu, by moderatorów dobierali bardziej rozważnie, bo jak historia pokazuje... a zresztą. Szkoda słów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...