kamusial Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 (edytowane) Witam, poszukuję karty grafy, do obróbki grafiki 2D- liczy się tylko jakość wyświetlanego obrazu, nie szybkość. Wydaje mi się, że najtańsza da radę, ale chciałbym żeby: -miała gwarancję (do 3 miechów) -faktura vat -była zimna i cicha. Pod PCI-E 16x. Dzięki za pomoc Edytowane 31 Maja 2008 przez kamusial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dwaIP Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 Jeśli monitor podłączamy przez DVI to coś takiego wystarczy http://pc-abc.pl/cache-p-VGASAPATI0301.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamusial Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 (edytowane) Dokładnie czegoś takiego szukam, namierzyłem sklep w którym bym kupował. Poniżej linki do kart: ATI szczególnie ciekawie wygląda HD2600pro za 70zł, ale nie wiem czy nie lepiej tego którego poleciłeś. Jedyne różnice to szyna 128 bit zamiast 64bit, ale technologia 65nm zamiast 55nm. Która karta od tego sprzedawcy będzie najlepsza do wyświetlania grafiki 2d tak do 100zł? (mile widziana obsługa 2 monitorów przez DVI) edit: znalazłem 2 takie radki z 2x dvi : hd2600pro za 70 zł i hd3470 za 82zł (piszą że ma 1x d-sub i 1x dvi, ale poszperałem i wyszło że ma 2x dvi). Bardziej podoba mi się ten drugi, bo jest pasywny, ale ponownie: 55nm + 64bit szyna vs 65nm + 128bit szyna. Co lepsze? Edytowane 3 Czerwca 2008 przez kamusial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 jak tylko do 2d to ta w 55nm, bo mniej się będzie grzała ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 Jak koniecznie musi mieć dsub to hd3450 za 90zł, jak nie i starczy DVI lub dokupisz przejściówke to bierz HD3450 którą polecił dwaIP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamusial Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 Jak koniecznie musi mieć dsub to hd3450 za 90zł, jak nie i starczy DVI lub dokupisz przejściówke to bierz HD3450 którą polecił dwaIPchyba pomieszałeś DVI z dsub... :) chciałbym kupić kartę w sklepie do którego dałem linki... Pewnie HD3470 wezmę- nowszy i cichy. Szkoda że szyna 64bit, ale memki ddr3, tylko czy to ma znaczenie :) Dzięki za pomoc. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 Może być ta 2470. Co do DVI i Dsub to złącza Dsub na taśmie są do d... Jokość naprawde mizerna. Ale widzę że zamiast do grafiki z Dsub podałem do takiej z adapterem (chociaż i tak uważam że jest ok). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamusial Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 dzieki za pomoc. biore tego hd3470. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...