Melampus Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 Witam. Mam zamiar już wkrótce zainstalować sobie pierwszy zestaw WC. Będzie to tzw. "składak" a nie jakiś tam zestawik <_< Zależy mi głównie na wydajności w chłodzeniu. A jest co schłodzić: 9800 GX2 i QX9650. Dręczy mnie jednak problem odnośnie pompy. Co sądzicie o Laing DDC 12V 1RT. Czy ta pompa ma jakieś podkładki wygłuszające w pudełku? Doradźcie..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 Pompki te nie mają żadnych podkładek, ale bardzo łatwo je wyciszyć. Wystarczy postawić pompkę na gąbeczce lub folii z bąbelkami itp itd. Dodatkowo możesz zainwestować w jakiś top do pompki który także pozytywnie wpłynie na kulturę pracy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celin Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 a jak sie uprzesz na podkladke to mozesz kupic identyczna pompke tylko ze swiftech i masz tam podkladke. zalezy tez jaka masz bude, czy chcesz wyeksponowac pomkke cz nie, bo zawsze mozna kupic zestaw wygluszajacy pompke o taki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 Dzięki. :rolleyes: A czy ta pompa (Laing DDC 12V 1RT) poradzi sobie z tym co chcę użyć w moim WC: - chłodnica Black Water Ultimate 123 - CPU Swiftech Apogee GTX - GPU EK Water Blocks EKFC 9800 GX2 - Thermaltake Aquabay M1 - Thermaltake Watertemp - no i wąż 8/11 Chodzi mi naprawdę o wydajność, bo te 65-70 w spoczynku i 85 w stresie mojej karty, spędza mi sen z powiek. Nie wiem, ale prawdopodobnie przed końcem roku mogę mieć nawet i 2 GX2. I co wtedy? Da radę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 Poradzi sobie z każdym układem. O to sie nie martw, nawet o tym nie myśl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inos Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Witam.Także mam zamiar kupić pompe Laing DDC 12V 1RT wraz z topem z zintegrowanym rezem EK Water Blocks EK-DDC X-RES Laing 100 Acetal(www.cooling.pl/akcesoria,kategoria,28_54.html) i podłączyć węże Tygon 11,1x14,3mm.Prosiłbym o radę jakie złączki powinienem kupić żeby podłączyć te węże? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 swiftech nk12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...