Nexis Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 Witam. Mam w planie kupić nową płytę główną. Teraz mam Płytę VIA PM266A Pro, procesor 2,6 Celeron, 2 sloty na RAM 266 MHz (mam 512 RAM), AGP x 4. Nie wiem dlaczego ale wszystkie gry nawet tak stara gra jak Morrowind przycinają się strasznie... Dzieje się tak z grami które mają duże otwarte przestrzenie (myślę że to wina niskiej częstotliwości taktowania ramu, i niskiej przepustowości złącza AGP) ale boję się że wina leży w słabym procesorze... Więc proszę was o pomoc. Mam w planie kupić płytę główną Kliknij tutaj Lub tez taką Kliknij tutaj Jaka płyta będzie w moim przypadku najlepsza, co mam kupić? Proszę wręcz błagam was o pomoc. Dziękuję i pozdrawiam. PS. W przypadku 2 płyty głównej musiałbym dokupić DDR2, nie wiem czy sa wydajnieejsze od ddr 1? Chcę aby bez problemu chodziły mi takie gry jak Oblivion itd. Poradźcie coś. Proszę o pomoc... ;( ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 Żadna. Kupić coś na C2D i PCI-E ze zintegrowaną grafiką (GF 7150?) zostawić proca, kupić 1gb ram (~50zł) resztę ze starego kompa sprzedać i dołożyć do grafiki ewentualnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexis Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 A możesz mi dac jakiś link na Allegro ? Będe wdzięczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 Powiedz ile masz kasy to coś poradzimy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...