dark_zero Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2008 Witam, po długiej przerwie :wink: Pod koniec czerwca kupiłem pamięci Crucial Ballistix Tracer 800mhz i wczoraj jedna kośc padła :angry: . Niestety nie mam paragonu, gwarancji ani żadnej faORT: ORT: ktury. Czy jak wyślę do producenta same pamięci to uzna gwarancję?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 Norma niestety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinslayer Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 Witam, po długiej przerwie :wink: Pod koniec czerwca kupiłem pamięci Crucial Ballistix Tracer 800mhz i wczoraj jedna kośc padła :angry: . Niestety nie mam paragonu, gwarancji ani żadnej faORT: ORT: ktury. Czy jak wyślę do producenta same pamięci to uzna gwarancję?? Tak uzna. sam odsylalem swoje kostki jakis czas temu i bez problemu wymienili. Najpierw na stronce cruciala wypelnij formularz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2008 Miałeś jednostronne moduły w rezultacie? Właśnie mam je na testach i jeszcze nie ściągałem radiatorów, jak się toto kręciło? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...