mortex Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 (edytowane) W drugim kwartale tego roku odbędzie się w Polsce premiera nowych telefonów SE z serii Cyber Shot - C702 i C902. Długo szukałem dla siebie telefonu i w końcu wybór padł na Sony Ericsson C702. Co przeważyło w tym wyborze? Napewno wbudowany GPS, trwała konstrukcja, klasyczny design i parę innych szczegółów. Cena sugerowana u nas, to około 1000 zł brutto, ale w chwili obecnej jeszcze nie jest dostępny na naszym rynku w oficjalnej dystrybucji. SE C702 na stronie producenta. Test fona. Potwierdzenie ceny. Krótka demnostracja z YouTube. Jak fonik wpadnie w moje ręce, to podzielę się wrażeniami. :wink: Edytowane 2 Czerwca 2008 przez mortex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 GPS na ekranie 2.2"? A szkło powiekszające dają w komplecie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 Brzydki :/ Wygląda jak te stare Eryki z serii T. Pozatym oddajcie mi joya!! Jestem jednym z nielicznych którzy bardzo sobie chwalą to rozwiązanie. I naprawdę wolę joystick niż takiego d-pada :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortex Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 GPS na ekranie 2.2"? A szkło powiekszające dają w komplecie?Słuszna uwaga, ale mnie to sporadycznie będzie potrzebne, bo z reguły i tak sprawdzam za wczasu gdzie się wybieram. :wink: Brzydki :/ Wygląda jak te stare Eryki z serii T. Pozatym oddajcie mi joya!! Jestem jednym z nielicznych którzy bardzo sobie chwalą to rozwiązanie. I naprawdę wolę joystick niż takiego d-pada :?Kwestia gustu. Telefon nie błyszczy designem, ale mnie pasi taki. Ma być wytrzymały (zmieniam telefony co 3-4 lata) i taki się zapowiada (recenzje i opinie użytkowników na zachodzie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 Ogólnie soniaki wytrzymałe są. A te joy`e to nie były złe, tylko że się psuły po jakimś czasie i to było ich wadą. A te pady co teraz są to wcale nie są złe. A co do serii T. to np T630 był i nadal jest imho bardzo ładny. Jeden z ładniejszych telefonów jakie miałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...