tiny t00n Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 Mam płytę GIGABYTE GA-M55PLUS-S3G GeForce 6100 i jaki ram do niej kupić, mam na myśli 1 gb. Link do płyty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fuqs Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 bierz najtanszy ddr2 677 i tak przy tej plycie nie podkrecisz za duzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tiny t00n Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 bierz najtanszy ddr2 677 i tak przy tej plycie nie podkrecisz za duzo o kręceniu wiem ale odnośnie ramu to czytałem że ta płytka jest wybredna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xantype Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 Jesli nie myslisz o podkrecaniu, najlepiej kupic sprawdzonego Kingstona 2GB DDR2-800 Dual Chanel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...