Eclipse Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 Charakter pracy mojej to dosc czeste wyjazdy w delegacje. Potrzebuje laptopa raczej bardziej mobilnego niz o jakiejs super konfiguracji. W lipcu przylatuje braciak ze stanow i wybieram cos albo 13 cali albo 14. W gre wchodzi dell mam z nimi dobre doswiadczenie i nie ma problemu z przywiezieniem do kraju. Co powiecie o takim modelu. SYSTEM COLOR Midnight Blue PROCESSOR Intel® Core™ 2 Duo T5550 (1.83GHz/667Mhz FSB/2MB cache) OPERATING SYSTEM Genuine Windows® Vista Home Premium Edition SP1 DISPLAY Anti-glare, widescreen 14.1 inch display (1280x800) VIDEO CARD 128MB NVIDIA® GeForce® 8400M GS MEMORY 4GB Shared Dual Channel DDR2 at 667MHz HARD DRIVE Speed: 160GB SATA Hard Drive (7200RPM) Free Fall Sensor INTERNAL OPTICAL DRIVE CD / DVD writer (DVD+/-RW Drive) WIRELESS NETWORK CARDS Dell Wireless 1395 802.11g Mini Card BLUETOOTH OPTIONS Built-in Bluetooth capability (2.0 EDR) INTEGRATED WEBCAM Integrated 2.0 Megapixel Webcam BATTERY OPTIONS 85Whr Lithium Ion Battery (9 cell) SOUND OPTIONS High Definition Audio 2.0 Moze to byc wg was czy szukac czegos innego?? Dell ma jeszcze bardzo fajne XPS'y 13 cali ale sa jednak drozsze. Cena tej konfiguracji to 2k. Bylbym wdzienczy za jakies porady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcell1988 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 Charakter pracy mojej to dosc czeste wyjazdy w delegacje. Potrzebuje laptopa raczej bardziej mobilnego niz o jakiejs super konfiguracji. W lipcu przylatuje braciak ze stanow i wybieram cos albo 13 cali albo 14. W gre wchodzi dell mam z nimi dobre doswiadczenie i nie ma problemu z przywiezieniem do kraju. Co powiecie o takim modelu. SYSTEM COLOR Midnight Blue PROCESSOR Intel® Core™ 2 Duo T5550 (1.83GHz/667Mhz FSB/2MB cache) OPERATING SYSTEM Genuine Windows® Vista Home Premium Edition SP1 DISPLAY Anti-glare, widescreen 14.1 inch display (1280x800) VIDEO CARD 128MB NVIDIA® GeForce® 8400M GS MEMORY 4GB Shared Dual Channel DDR2 at 667MHz HARD DRIVE Speed: 160GB SATA Hard Drive (7200RPM) Free Fall Sensor INTERNAL OPTICAL DRIVE CD / DVD writer (DVD+/-RW Drive) WIRELESS NETWORK CARDS Dell Wireless 1395 802.11g Mini Card BLUETOOTH OPTIONS Built-in Bluetooth capability (2.0 EDR) INTEGRATED WEBCAM Integrated 2.0 Megapixel Webcam BATTERY OPTIONS 85Whr Lithium Ion Battery (9 cell) SOUND OPTIONS High Definition Audio 2.0 Moze to byc wg was czy szukac czegos innego?? Dell ma jeszcze bardzo fajne XPS'y 13 cali ale sa jednak drozsze. Cena tej konfiguracji to 2k. Bylbym wdzienczy za jakies porady http://www.allegro.pl/item379917157_najzgr...ili_dv2530.html a co sądzisz o tym? dobry procek i cena też jak najbardziej, a poza tym ładniejszy jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 Ladny, tylko ze: Dopuszcza się różnice w wersji językowej klawiatury Kalkomania korygująca na cyfrach i znakach: -=[];',./ i 1024 MB (2 x 512 MB) DDR2Czyli pochodzenie blizej nieznane i koszty rozbudowy pamieci wyzsze, bo zeby miec 2 GB trzeba wymienic cala pamiec. IMHO ten Dell z pierwszego posta wyglada duzo ciekawiej. Ech, gdyby u nas byly takie ceny :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 Moze BenQ S41 z tego c widzialem ludzie na notebook check go sobie chwala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eclipse Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 Dzieki za podpowiedzi :) Chyba wezme tego Della albo Xpsa 13 cali. Dzisiaj widzialem go na zywo zgrabniutki i leciutki. Tylko ta matryca glare brrrr. O ile w stacjonarkach sie praktycznie juz odeszlo od tego o tyle w lapkach ciagle to lansuja ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcell1988 Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 ale na HPka daja 12 miesiecy gwarancji producenta i chyba rozszerzenie ramu do 2gb kosztuje w promobile 99zl a jak z gwarancja della kupowanego w stanach w Polsce? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 a nie myslales zeby zastanowic sie nad sony vaio 13.3"? Ja wlasnie przymierzam sie do jego zakupu. Patrzylem tez na della xps 13'' ale jakos nie przypadl mi do gusty wygladem. niby tez jest dobry z tego co czytalem, ale jak dla mnie sony lepszy :) no i mozliwosci duzo wieksze. Na newegg mozna wychaczyc je nawet z dyskami SSD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...