tailwind Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 Witam wszystkich. Czy ktos z was kupowal laptopa ze strony della?? Mieszkam w UK i chce zakupic sobie nowy komputer i znalazlem cos co wpadlo mi w oko i nie wiem czy jako osoba fizyczna (nie firma :P) moge kupic od nich laptopa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 Ja bym zadzwonil pod numer telefonu podany na Dell.co.uk i zapytał, ewentualnie wyslal maila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4dziK Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 no i jak tam tailwind, udało ci się coś ustalić? też zastanawiałem się nad zakupem lapka u nich i jakoś wcześniej nie przyszło mi do głowy, że może być z tym jakiś prooblem. dowiedziałeś się czekgoś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tailwind Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 (edytowane) no i jak tam tailwind, udało ci się coś ustalić? też zastanawiałem się nad zakupem lapka u nich i jakoś wcześniej nie przyszło mi do głowy, że może być z tym jakiś prooblem. dowiedziałeś się czekgoś? Tak. Zamowilem w poniedzialek Dell Vostro 1510. Dostalem potwierdzenie zamowienia a takze odnosnik do strony firmy kurierskiej gdzie moge sledzic trase paczuszki ktora ma byc dostarczona do 25 czerwca :) PS Wlasnie otrzymalem paczke, maja naprawde szybka dostawe :) wszystko cacy i wogole ale okazalo sie ze mam trefna klawiature, wszystkie przyciski z rzedu dolnego (zxcv...) sa poprzestawiane :/ ale juz dalem sobie z nimi rade :) Edytowane 18 Czerwca 2008 przez tailwind Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...