jay007 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 Cześć. Dziś zakupiłem nowy komputer. Złożyłem, podłączyłem zasilanie i monitor LCD, ale ten nie wyświetla obrazu. Przez chwilę migają napisy "Digital" "Analog", a potem tylko dioda power i nic więcej.Na VGA z przejściówka miga tylko dioda power, natomiast na DVI wyświetla się komunikat "Check signal cable". Na poprzedniej karcie graficznej GF 6600 to samo, więc wykluczam tutaj uszkodzenie nowej GPU. Karta graficzna: Palit XpertVision GeForce 9600 GT 512MB DDR3 2xDVI Monitor: Samsung 22" LCD SM 226BW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 Być może padnięte mobo lub proc. Jaki zasilacz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jay007 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 Modecom MC-400 400W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 Cześć. Dziś zakupiłem nowy komputer. Złożyłem, podłączyłem zasilanie i monitor LCD, ale ten nie wyświetla obrazu. Przez chwilę migają napisy "Digital" "Analog", a potem tylko dioda power i nic więcej.Na VGA z przejściówka miga tylko dioda power, natomiast na DVI wyświetla się komunikat "Check signal cable". Na poprzedniej karcie graficznej GF 6600 to samo, więc wykluczam tutaj uszkodzenie nowej GPU. Karta graficzna: Palit XpertVision GeForce 9600 GT 512MB DDR3 2xDVI Monitor: Samsung 22" LCD SM 226BW no ale komp startuje w ogóle ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jay007 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 Skąd mam wiedzieć skoro monitor nie podłączony? Wszystkie wiatraczki się kręcą, więc chyba tak. Nie wiem, nie znam się. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...