Maciej_27 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Nie jest źle z tym komentarzem by Szpaku&Włodziu, choć zdarza się czasem jakaś gafa (strzelam na 1-0, po czym Szaran obwieszcza, że jestem bezlitosny strzelając im kolejną bramkę :)), no i nadal mam ten problem z zapętlaniem się dźwięku, ale to raczej wina samego patcha wrzuconego do gry.. Si, hula bez problemów.. gra czysta czy patchowana ? ;) Na czystej czarny ekran na 1.2 czarny na 1.3 czarny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Chodziło mi raczej o patche fanowskie, z tym mogą być problemy.. enyłej u mnie zarówno na czystej jak i 1.2/1.3 bez problemów.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noname99 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2009 gram juz w PES 2009 od grudnia i powiem wam, co mnie denerwuje... - często bywa tak, że biegnąc z piłką przeciwnik zawsze mnie dogania, ale gdy ten sam przeciwnik robi rajd z piłką, nawet ja bez piłki mam problemy, żeby go dogonić, - wślizgi już na tyle opanowałem na TOP PLAYER, że kartki łapię jedynie w ostateczności - obijanie się o piłkarzy/ sędziego - to jest dramat jakiś! uderzę w przeciwnika, to robię obrót a przeciwnik jak ze skały, jak stał, tak stoi nadal, - przy zagraniu prostopadłego podania zawodnik, do którego adresowane jest zagranie, wraca najpierw ze 2-3 m w tył, po czym dopiero biegnie do piłki, którą, rzecz jasna, ma już przeciwnik - sporadycznie, ale zdarza się, - PODANIA! staram się nakierowywać, aby podać dokładnie tam gdzie chcę, a zdarza się, że zagranie idzie całkowicie gdzie indziej, - przy podaniu przeciwnika chcąc zrobić wślizg, by je przerwać, wślizg robi zawodnik który jest kilka metrów dalej, w którego kierunku piłka dopiero zmierza! absurd jakiś, zawodnika samoczynnie zmienia.. - o przyglądaniu się piłce zawodnika wykonującego rzut wolny już pisaliście- a propos, trochę bramek z wolnych już strzeliłem, najlepsza chyba ronaldo z 37 m samemu casillasowi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Focus026 Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 Witam mam następujacy problem, gram sobie w PES09 (become a legend) a tu nie minął sezon i wywala mi komunikat: Wystąpił problem z aplikacją Pro Evolution Soccer 2009 i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty. no to mówie pewnie save sie popsuł bo tak przeczytałem, zrobiłem nowego zawodnika i gram nie doszedłem nawet do końca rudny a tu znowu to samo;/ odinstalowywalem gre, intsalowałem patche (1.1, 1.2, 1.4) i nic;/ gra jest orginalna doinstalowywuje tylko do niej Spolszczenie ale kiedys bez tego spolszczenia tez tak było i sobie dałem spokój;/ idzie naprawić tego save? dzięki za pomoc;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karaś1990 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 Witam. Piszę, ponieważ po reinstalacji systemu mam problem z grą PES 2009. Polega on na tym, że po włączeniu vsync gra chodzi strasznie dziwnie. Przed formatem grałem w ustawieniach 1440x900 do tego v sync on 60hz i fajnie chodziło, a teraz przy takich dzieje się rzecz taka: gra chodzi na pozór normalnie ale jeżeli jest rzut rożny czy wolny, bądź powtórka akcji czy bramki to ekran na chwilę się zamraża na 2 sek tak przeskakuje taka biała obwódka jakby po samych krawędziach monitora a później pojawia się w końcu możliwość wykonania wolnego czy obejrzenia powtórki ale z 3x speedem, po wykonaniu wolnego znowu freez i wraca do normalnej szybkości. Macie jakieś sugestie, bo bez vsynca w pesa się dziwnie gra te paski takie latają strasznie. Reinstalowałem już stery od grafy na starsze ale nic... patcha 1.2 też wgrałem i to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XXaa Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 mam problem,chcę grać na klawiaturze. wchodzę w settings i tam w keyboard ustawiam sobie,ale tam gdzie jest napisane controller to mam na szaro i nie moge nic zoribc a w device mam keyboard,jak odblokowac to zebym mogl zrobic controller 1 ? bo po prostu mam na szaro,zblokowane jest to. Z góry thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mokrot Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 Witam, mam pewien dylemat odnośnie Ekstraklasa Patch 2009 Final version. Ściągam sobie właśnie tego patcha i nie zabardzo wiem czy po wgraniu go usuną mi się savy z wcześniejszej gry? Jeśli tak to jak może temu zapowiedź może jakieś kopiowanie save? Tylko czy to coś da Kiedyś miałem Pesa 2006 i wgrywałem jakiś patch i usunęło mi całe savy ;) Proszę o poradę Pozdrawiam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavery92 Opublikowano 19 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2010 Witam, ściągnąłem program do podmiany stadionów "Stadiums Service" i zamieniłem 3 stadiony takie jak Estadio da Lutz, Estadio do Dragao i Estadio Jose Alvalad na Old Trafford, Stamford Bridge i Emirates Stadium. Wszystko działa ładnie i cacy, ale jak usunąłem te pliki z kitserver\img\cv_09.img, które były odpowiedzialne za te stadiony to mimo to one dalej były. Nie pomogła reinstalacja gry, nawet usunąłem tamtejsze opcje i ustawienia z moich dokumenttów i cały kitserver, ale te stadiony jak były tak są więc zwracam się do was z prośbą by ktoś mi wytłumaczyć co zrobić do ciężkiej anielki by te stadiony znów stały się "oryginalne" a nie te z podmiany. Z góry dzięx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...