Skocz do zawartości
sicor

Jaki Monitor 24''?

Rekomendowane odpowiedzi

Hej planuje przeskok z monitora 19'' calowego na cos większego minimum 24''. Mam na to ok 1800 zł ewentualnie moge cos dołozyc jeśli np będą jakies drobne różnice w cenach na korzyśc czegoś lepszego:) Może ktoś coś polecić?

Dodam że planuje też zakup bardzo mocnej karty graficznej i chciałbym pograc w rozdzielczości 1900:1200. Zależy mi żeby nie było zbyt dużego smużenia i ogólnie na jakości:)

Pomóżcie:)

Dzieki i pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej planuje przeskok z monitora 19'' calowego na cos większego minimum 24''. Mam na to ok 1800 zł ewentualnie moge cos dołozyc jeśli np będą jakies drobne różnice w cenach na korzyśc czegoś lepszego:) Może ktoś coś polecić?

Dodam że planuje też zakup bardzo mocnej karty graficznej i chciałbym pograc w rozdzielczości 1900:1200. Zależy mi żeby nie było zbyt dużego smużenia i ogólnie na jakości:)

Pomóżcie:)

Dzieki i pozdrawiam

Wez czlowieku poczytaj troche. Nad swoim tematem masz topic o monitorach 24 cale ale oczywiscie gowno cie to obchodzi i smietnik musisz zrobic zakladajac ten topic.

Edytowane przez Eclipse

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słuchaj frajerze pierwsze co zrobiłem to przeczytałem ten topic który prowadzony jest juz od 2 lat bo pierwsze posty były w 2006 r do teraz. Nie znalazłem konkretnej odpowiedzi co moge kupic w tej kwocie owszem znalazłem polecane monitry Benq czy Samsunga 245T ale one sa troche droższe. Wiec najpierw Ty poczytaj co jest w tym temacie a dopiero sie wypowiedz bo jedyna osoba która robi syf jesteś Ty. Znalazł się specjalista od pouczania...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...