sicor Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 Hej planuje przeskok z monitora 19'' calowego na cos większego minimum 24''. Mam na to ok 1800 zł ewentualnie moge cos dołozyc jeśli np będą jakies drobne różnice w cenach na korzyśc czegoś lepszego:) Może ktoś coś polecić? Dodam że planuje też zakup bardzo mocnej karty graficznej i chciałbym pograc w rozdzielczości 1900:1200. Zależy mi żeby nie było zbyt dużego smużenia i ogólnie na jakości:) Pomóżcie:) Dzieki i pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eclipse Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 (edytowane) Hej planuje przeskok z monitora 19'' calowego na cos większego minimum 24''. Mam na to ok 1800 zł ewentualnie moge cos dołozyc jeśli np będą jakies drobne różnice w cenach na korzyśc czegoś lepszego:) Może ktoś coś polecić? Dodam że planuje też zakup bardzo mocnej karty graficznej i chciałbym pograc w rozdzielczości 1900:1200. Zależy mi żeby nie było zbyt dużego smużenia i ogólnie na jakości:) Pomóżcie:) Dzieki i pozdrawiam Wez czlowieku poczytaj troche. Nad swoim tematem masz topic o monitorach 24 cale ale oczywiscie gowno cie to obchodzi i smietnik musisz zrobic zakladajac ten topic. Edytowane 16 Czerwca 2008 przez Eclipse Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sicor Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 Słuchaj frajerze pierwsze co zrobiłem to przeczytałem ten topic który prowadzony jest juz od 2 lat bo pierwsze posty były w 2006 r do teraz. Nie znalazłem konkretnej odpowiedzi co moge kupic w tej kwocie owszem znalazłem polecane monitry Benq czy Samsunga 245T ale one sa troche droższe. Wiec najpierw Ty poczytaj co jest w tym temacie a dopiero sie wypowiedz bo jedyna osoba która robi syf jesteś Ty. Znalazł się specjalista od pouczania... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 Mowisz ze czytales? Kurcze jest taki sobie temacik o mylacej nazwie Zestawy komputerowe i tam sa jeszcze wyszczegolnione monitory... Wiec z takim zachowaniem mozesz wyjsc i wrocic gdy nauczysz sie odrobiny kultury. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...