Skocz do zawartości
ciapaty

Studia - Informatyka Czy Informatyka Stosowana

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Czy mógłby ktoś mi powiedzieć czym różni sie informatyka stosowana od informatyki "zwykłej :)"?

Chodzi mi o różnice zarówno na poziomie studiów jak i przyszlosciowo - pozniejsza praca itp...

Wybieram sie teraz na studia, chce studiowac informatyke na agh ale nie wiem czy sie dostane, predzej dostane sie tam na informatyke stosowana, ale nie mam pojecia czym sie one roznia...

Z gory dzieki za odpowiedzi

pozdro!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Czy mógłby ktoś mi powiedzieć czym różni sie informatyka stosowana od informatyki "zwykłej :) "?

Chodzi mi o różnice zarówno na poziomie studiów jak i przyszlosciowo - pozniejsza praca itp...

Wybieram sie teraz na studia, chce studiowac informatyke na agh ale nie wiem czy sie dostane, predzej dostane sie tam na informatyke stosowana, ale nie mam pojecia czym sie one roznia...

Z gory dzieki za odpowiedzi

pozdro!

Różnica jest taka sama jak między majonezem babuni a dekoracyjnym ;) Poszukaj sobie lepiej jakie są różnice programowe na stronie wydziału/kierunku lub w innych źródłach, bo nazwa kierunku nikomu spoza agh raczej nic nie powie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi