JuzeKPL Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 witajcie mam problem: za jakiś tydzień mamy zamiar wyjechac na wakcje do "liptovski mikulas" wszystko juz jest oprocz dojazdu gdyż pkp nawala ;/ początkowa trasa miała wygladać w ten sposób lodz-zakopane, zakopane-liptovski tak było jeszcze 2 tygodnie temu ale zadzwoniłem do pkp i powiedziano mi ze taki (bardzo pasujący nam przejazd skasowano) i teraz jakis inny trzeba wybrać (oczywiiscie są ale beznadzijne np 16,30 h podroży, bo dużo przesiadek) oczywiście w gre wchodzi jak najtańszy koszt przejazdu ktoś ma jakieś propozycje ? (aktualne) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 coś źle szukasz kolego, ja wszedłem na pkp wklepałem do szukajki połączenie i mi ładnie wywala conajmniej 4ry w dodatku nie 16h tylko 12 przejazd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...