dddd09 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Witam, złożyłem właśnie nowego kompa, karta galaxy 9600gso jest podpięta do pci x 16, kabel zasilający do niej także podpięty, włączam kompa i nie znajduje mi jej :/ W menedżerze urządzeń wyświetla tylko Standardową kartę .... Mam 2 płytki jedna to stery do karty druga to xtreme tuner i żadnej z nich mi nie czyta w ogóle :/ Co mam zrobić prosze o pomoc bo bym coś pogral :D pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Próbowałeś pobrać nowe sterowniki z internetu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dddd09 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Pobieram właśnie sterowniki ze strony nvidii... Sterowników mi nie czyta napęd bo on w ogóle nie czyta płyt CD, only DVD... masakra. Czyli jak wgram te sterowniki to sprzęt powinien hulać ? pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3kund0 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Pobieram właśnie sterowniki ze strony nvidii... Sterowników mi nie czyta napęd bo on w ogóle nie czyta płyt CD, only DVD... masakra. Czyli jak wgram te sterowniki to sprzęt powinien hulać ? pzdr a jaki masz OS?? Wiem że dziwne pytanie ale mi nie wykrywało na Viscie GF'ka a Saphire hd chodził ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dddd09 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Windows Vista 32 bit Home. Na 2 kompie mam ten sam system i 7600gs i śmiga : ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 Powinno działać z pobranymi z internetu. Daj znać czy ruszyło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 Tak tylko wspomne , ze ma pobrac stery pod Viste :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...