jaruczek Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Po wlaczeniu kompa pokazal sie komunikat,ze automatyczne aktualizacje windy nie są włączone, a gdy w centrum zabezpieczen klikam "włącz aktualizacje automatyczne" to nic sie nie dzieje ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaruczek Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Takie cos sie pojawia jak zmieniam tryb uruchomienia na automatyczny ---> http://images27.fotosik.pl/231/6a2ababf264132dfmed.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuxseb Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 A przy okazji, jak pozbyć się komunikatu bez włączania Aktualizacji automatycznych? Nie pytajcie dlaczego... sami wiecie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 Wyłącz centrum zabezpieczeń ;) Start > Uruchom > services.msc > Centrum zabezpieczeń > Typ uruchomienia: Wyłączony Jeden z podstawowych zabiegów, jakie powinno się robić po instalacji Windowsa XP (nawet, jak nie ma się takiego problemu, jak pan wyżej) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuxseb Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 Aha, no tak, ja zawsze w services wyłączałem tylko Aktualizacje Automatyczne. No a po wyłączeniu Centrum Zabezpieczeń stracę też zaporę? W sumie marne to zabezpieczenie, ale niezbyt chce mi się instalować jakiś ZoneAlarm, który później drze mi się "czy aby na pewno chcę poruszyć myszką". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuxseb Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 No faktycznie, kamień z serca :) A zapora chodzi. Ten Comodo jest lepszy od ZA? Bo się właśnie ściąga. Zresztą dla mnie taki programik nie jest aż tak potrzebny, bo jestem za NATem. Najwyżej zabezpieczy przed programami które będą się łączyć. Dodaję screenshota CZ po akcji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...