kamilb Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 Od jakiegoś czasu mam Kaspersky'ego 7.0.1.325 i do tej pory wszystko działo dobrze ale w tamtym tygodniu chciałem sprawdzić czy jest nowa wersja firefoxa, więc klikam pomoc>>sprawdź dostępność aktualizacji i wyskoczył mi błąd: Nie wiedziałem o co chodzi i wziąłem wyłączyłem ochronę w Kasperskym i wtedy już działo wszystko dobrze... A dzisiaj chciałem sobie wejść na poczte (wp) i chce się zalogować i wyskoczył mi taki błąd: Jak wyłączyłem znowu ochronę w Kasperskym to działało poprawnie. Może ktoś wie jak zrobić żeby działo znowu wszystko dobrze. Być może coś zablokowałem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 Spróbuj wyłączyć mu tylko monitorowane szyfrowanych połączeń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...