reed Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Prosze o korzystanie z pw, a nie robienie gieldy z forum :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Prosze o korzystanie z pw, a nie robienie gieldy z forum :evil: reed - to niech topic pobedzie przez ten czas jak wszyscy sobie ustala , pogielduja , a potem sie go usunie - i wilk bedzie syty i owca cala ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Witchhunter: pomysl z tym rombem na srodku narzuca sie sam :) tez mam taki na nb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 dla niedowiarkow :) ten wiekszy kawal bedzie na pol w poprzek i na 6 wzdluz pokrojony mniejszy to inny projekt :) od teraz nie bede w tym topiku juz pisal, wszystkie pytania prosze na email popixs@wp.pl a informacje ogolne w topiku na oslej http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=270...=asc&highlight= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 dla niedowiarkow :) ten wiekszy kawal bedzie na pol w poprzek i na 6 wzdluz pokrojony mniejszy to inny projekt :) od teraz nie bede w tym topiku juz pisal, wszystkie pytania prosze na email popixs@wp.pl a informacje ogolne w topiku na oslej http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=270...=asc&highlight= potrzebowalbym takiego kawalka miedzi....... na moja karte grafiki ( winfast 3 ti 200....... ) bo ma ona jednostronne pamieci i uper byloby to tak zakryc jednym kawalem miedzi a na to jeszcze dac blok wodny./ jezeli ktos ma dostep do kawalkow miedzi ( dosyc tanio ) o roznych wymierach to prosze o mail na sheep@xl.wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 popixs@wp.pl ja mam pojutrze jade kupic rurki na wloty i blache na topy, to moge ci kupic taki kawal plaskownika, powiedz dokladniej o jakim kawalku mowisz i jaka grubosc cie interesuje, cena za kilogram to ponad 20 zlotych a ten wiekszy kawalek to 2 kilo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.y Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 ludzie z wrocka piszcie do mnie albo do B3tOn'a jak chcecie jeden albo więcej bloczków z gdynii - jak zamówimy razem to będzie taniej na przesyłce :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 With- wiesz ze twoje bloki sa niemal IDENTYCZNE z tymi ktore wymyslilem podczas nudow z historii ;] Chyba mamy podobny tok myslenia, ja takze planowalem duze przeplywy itd ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Ale ja leniwy ;). Niech ktoś powie jaka jest odległość między zaczepami przy NB na Epoxie ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 With- wiesz ze twoje bloki sa niemal IDENTYCZNE z tymi ktore wymyslilem podczas nudow z historii ;] Chyba mamy podobny tok myslenia, ja takze planowalem duze przeplywy itd ;] taa, fakt faktem jesli idzie o relatywnie proste konstrukcje, to niewiele mozna wiecej wymyslic. I chyba faktycznie jest podobnie, tylko ze ja nie mam historii :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.y Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 powiedzcie jak będzie ta pokrywa z plexi toznaczy jej gróbość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=270...=asc&highlight= wszelkie pytania tam prosze!!! ewentualnie na email popixs@wp.pl , lub na pw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...