Freerider Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 Witam Zakupiłem nowy monitor SAMSUNG T200HD z tunerem TV. Jest w nim wejście na carty typu common interface. Jednak nie wiem do czego to służy. W jaki sposób mogę to wykorzystać? Pytam z ciekawości :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 To jest zlacze na moduly dostepu warunkowego. U nas chyba zadna cyfrowa TV z tego nie korzysta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freerider Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 (edytowane) http://allegro.pl/item388017651_modul_cyfr...lsat_hd_ci.html To jest taka karta ? Czy do odbioru CYFROWEGO POLSATU wystarczy ją kupić i włożyć do gniazda CI ? Edytowane 23 Czerwca 2008 przez Freerider Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Ten tuner wbudowany w ten monitor to DVB-T (naziemny a nie SAT), więc taki moduł do niczego ci się nie przyda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 Aczkolwiek jest to taki modul, o jakim mowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...