przelas Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Mam wielki problem i prosze o bardzo szybką pomoc ponieważ sprawa ta jest bardzo ważna. Wgrałem koleżance win xp ale w nim nie chce działać net przez modem (jest jakiś program tpsa) czytałem ,że w xp to niedziała ale ktoś sobie może poradził. Zgury dziękuje za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Hmm...? jaki program? Na normalnego dialupa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przelas Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 tak zwykły dialup program niepamiętam jakiś standartowy dany przez tpsa. Problem w tym że kumpela mieszka na obrzeżach a jade wieczorem. Net jest jej do pracy potrzebny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Hmm... z tego co pamiętam to wystarczy normalny ten od windowsów. Konfigurujesz połączenie na 0202122 i l/p ppp (coś się ostatnio zmieniało, tak było za czasów kiedy ja to używałem) i działasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przelas Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 tylko jest problem bo w win xp to nie chce działać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Tzn. Ja w dial-up ustawiałem numer podany przez TP sa, logi i hasło, oni to przysyłają w liście (o ile chodzi o te wykupione godziny), inaczej można również pójść do tepsy i oni wydadzą Ci nową płytke z oprogramowaniem do XP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...