igor.yogi Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 (edytowane) Zamierzam niedługo kupić nowe głośniki. Aktualnie do kompa podłączoną mam miniwieże Aiwa XR-EM20, ale nabrałem chętki na więcej basów :) Poczytałem na forach i zastanawiam się nad Logitech X-230, a GENIUS SW-HF 2.1 1250 Czytałem o obydwu recenzje i obie były pozytywne. Prosiłbym o poradę :) Głośniki głównie byłyby do muzyki (rock, metal, poważna), gier i filmów. Edytowane 25 Czerwca 2008 przez igor.yogi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 1. http://forum.purepc.pl/temat/Audio/Kompute...06738/3360.html 2. a nie lepiej do muzyki porządne kolumny stereo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 Tutaj masz odpowiedź na swoje pytanie i wszystkie które po nim nastąpią... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...