karwal128 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 (edytowane) Witam, mam zamiar kupić kartę muzyczną do komputer do 100zł max. Co polecacie ?. Zastanawiam się nad Audigy se 5.1 . Proszę o opinie i podpowiedzi bo za bardzo nie jestem w temacie. Z kartą mają współpracować głośniki Logitech x-540 Edytowane 26 Czerwca 2008 przez karwal128 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baols Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 http://forum.mp3store.pl/index.php?showtopic=31745 Audigy jest na poziomie SB Live 24bit. Nie wiem jak SE ale napewno nie lepiej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwal128 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 Nic mi ten test nie mówi... Poza tym testowane są stare karty. Ponawiam więc moje pytanie karta dzwiękowa do 100zł do głośniczków logitech x-540. Z góry dzięki za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 Do tych bzyków to bierz Audigy SE i wsio, dobrze ze sobą współgrają, można powiedzieć że dudniący bas kart Creative łata brak średnich tonów w tego zestawach głośnikowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwal128 Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2008 Karta muzyczna zakupiona. Audigy SE do tego głośniczki x-540. Bardzo ładnie współgrają. Dzięki za porady ; ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...