Skocz do zawartości
Allen

Lite-On LTR 48246K ???

Rekomendowane odpowiedzi

Update

Plytka 700MB - film 702MB @ 48x - 2:46 :) :D

HEHE to jest to

w jaki sposob przegrywales? z plytki na plytke ( w locie) czy z hdd na cdrw?

BTW

u mnie film 703mb z hdd na cdrw czas 2:40 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

48246K wyglada tak

..wrzucili tesh male info na www.cdrinfo.pl o niej i pojawila sie na stronie producenta  :D 

..jest tesh nowy biosik SK0A (Dodano obsługę nowych nośników)

do wyjasnienia pozostaje:

-czy jest kompatybilna z Safedisc starszym niż v2.51?

-czy jest kompatybilna z Safedisc v2.51 i nowszym?

-czy odczytuje/zapisuje dane subkanałowe?

..z moich obserwacji wynika ze optyka K radzi sobie lepiej z odczytem trudnych plyt nish S (srawdzalem 3 egzemplarze S i zaden nie radzil sobie z odczytem mojej testowej plytki z chipa (wcale nie zdartej) tymczasem pierwszy K zaliczyl poprawny odczy Nero CD Speedem - z tym ze sam koniec wykresu ostro sie zalamal). zauwazylem tesh ze K zdal mi sie deczko glosniejszy od S. ale to wszystko moje subiektywne odczucia..

-czy odczytuje/zapisuje dane subkanałowe?

CloneCD twierdzi, ze tak :)

Skopiowalem oryginal DiabloII i dziala bez Cracka :)

..Diablo II to chyba SecuROM.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie ide dzisiaj kupic tego LiteOna.

48/24/48

Sluchajcie, gdzies juz czytalem, ze sie da go @ na 52 :)

Moze wiecie gdzie jest taki opis how to do it?

Z tego co szukałem to nigdzie nie znalazłem jak przerobić 48246K - natomiast sam mam 48246S i przerobiłem go na 52246S :) - jak zwykle podmiana biosu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem. moze to malo istotna informacja ale mam taka plytke z gazetki ktorej nie widza zadne eSki LiteOna. czytaja ja LGki (52x) i Teacki (52x) a seria S (52x i 48x) liteona nie. wymienilem 48246S na 48246K i czyta ja bez problemu. mialem tesh problem z odczytem innej orginalnej plytki na eSkach. probowalem trzy egzemplarze i kazdy radzil sobie inaczej. jeden nie czytal, inny buczal jak czytal a trzeci czasami odmawial wspolpracy. glebszych testow nie zapuszczalem ale wystarczylo mi to jako motywacja do przesiadki na model K z ktorym nie mam zadnych problemow. generalnie widze ze panuje przekonanie iz lepiej brac S bo niby sprawdzone. wedlug mnie jednak K to lepszy wybor ..choc z uwagi na malo fachowe testy ;) moge sie mylic..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...