Rosio Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Update Plytka 700MB - film 702MB @ 48x - 2:46 :) :D HEHE to jest to w jaki sposob przegrywales? z plytki na plytke ( w locie) czy z hdd na cdrw? BTW u mnie film 703mb z hdd na cdrw czas 2:40 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 u mnie film 703mb z hdd na cdrw czas 2:40 8) u mnie film 703mb z hdd na cdrw czas 20min (Teac W54E 4x4x32) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 ale w drugim kompie mam napęd Liteona 48 ale z literą S i czas podobny do Waszych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 48246K wyglada tak ..wrzucili tesh male info na www.cdrinfo.pl o niej i pojawila sie na stronie producenta :D ..jest tesh nowy biosik SK0A (Dodano obsługę nowych nośników) do wyjasnienia pozostaje: -czy jest kompatybilna z Safedisc starszym niż v2.51? -czy jest kompatybilna z Safedisc v2.51 i nowszym? -czy odczytuje/zapisuje dane subkanałowe? ..z moich obserwacji wynika ze optyka K radzi sobie lepiej z odczytem trudnych plyt nish S (srawdzalem 3 egzemplarze S i zaden nie radzil sobie z odczytem mojej testowej plytki z chipa (wcale nie zdartej) tymczasem pierwszy K zaliczyl poprawny odczy Nero CD Speedem - z tym ze sam koniec wykresu ostro sie zalamal). zauwazylem tesh ze K zdal mi sie deczko glosniejszy od S. ale to wszystko moje subiektywne odczucia.. -czy odczytuje/zapisuje dane subkanałowe? CloneCD twierdzi, ze tak :) Skopiowalem oryginal DiabloII i dziala bez Cracka :) ..Diablo II to chyba SecuROM. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Wlasnie ide dzisiaj kupic tego LiteOna. 48/24/48 Sluchajcie, gdzies juz czytalem, ze sie da go @ na 52 :) Moze wiecie gdzie jest taki opis how to do it? Z tego co szukałem to nigdzie nie znalazłem jak przerobić 48246K - natomiast sam mam 48246S i przerobiłem go na 52246S :) - jak zwykle podmiana biosu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 nie wiem. moze to malo istotna informacja ale mam taka plytke z gazetki ktorej nie widza zadne eSki LiteOna. czytaja ja LGki (52x) i Teacki (52x) a seria S (52x i 48x) liteona nie. wymienilem 48246S na 48246K i czyta ja bez problemu. mialem tesh problem z odczytem innej orginalnej plytki na eSkach. probowalem trzy egzemplarze i kazdy radzil sobie inaczej. jeden nie czytal, inny buczal jak czytal a trzeci czasami odmawial wspolpracy. glebszych testow nie zapuszczalem ale wystarczylo mi to jako motywacja do przesiadki na model K z ktorym nie mam zadnych problemow. generalnie widze ze panuje przekonanie iz lepiej brac S bo niby sprawdzone. wedlug mnie jednak K to lepszy wybor ..choc z uwagi na malo fachowe testy ;) moge sie mylic.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...