BELI ALL Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 Witam....orientuje sie ktos czy multimo chodzi na laczach TP? czy GTS ? na jakiej to jest zasadzie co sadzicie o tym provideze ? ps. jakies opinie o multimedi? pingi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 Na pewno jest w ofercie na liniach TP ;) jak chodzi nie mam pojęcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 http://forum.neostrada.info/ :kijem: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snoopp Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 (edytowane) Witam....orientuje sie ktos czy multimo chodzi na laczach TP? czy GTS ? na jakiej to jest zasadzie co sadzicie o tym provideze ? ps. jakies opinie o multimedi? pingi ? na laczach Tepsy chodzi Multimo. Mam od nich internet lacze 1mb. Bardzo sobie cenie tego dostawce, nie mialem żadnych problemow z nim do tej pory, pingi w grach male(najwiecej ~20ms mialem) [counter strike:source], predkosc jest jaka powinna być. polecam! Edytowane 27 Czerwca 2008 przez Snoopp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 ja tez mam od multimo. 2mb, pingi super, predkosc tez taka jaka byc powinna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BELI ALL Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 jakie opinie macie o multimedi jesli chodzi o lacze dla gracza??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 moj kolega ma, ja kiedys mialem, wporzo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BELI ALL Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 zeby sie nieokazalo ze pingi po 50 czy 150 :| przy 2mb multi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...