golomb111 Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 JAk mam ich przekonjac do tego HORATORA ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 musisz pójść do jednego z członków rady... jak już trafisz na tego właściwego to musisz najpierw dla niego zrobić questa.. potem on będzie Ci pomagał w przekonaniu pozostałych członków rady domu.. na ogół dla nich też będziesz musiał coś zrobić ew. przekupić/zabić :D nie pisze dokladnie opisu bo nie chce Ci psuć zabawy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 musisz pójść do jednego z członków rady... jak już trafisz na tego właściwego to musisz najpierw dla niego zrobić questa.. potem on będzie Ci pomagał w przekonaniu pozostałych członków rady domu.. na ogół dla nich też będziesz musiał coś zrobić ew. przekupić/zabić :D nie pisze dokladnie opisu bo nie chce Ci psuć zabawy ;) Tak dokladnie jest, musisz sam troche pokombinowac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 4 próba nerevarejczyka... JAK mam zjednać ze sobą te 3 rody jak oni NICHCA mnie w swoje szeregi przyjąć ... :cry: Kto wyznacza te proby i kim sa ci nerevarejczycy ? Gdzie ich szukac, czy maja powiazania z ktoryms klanem i czy przynaleznosc do jednego klanu odcina droge u nich ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golomb111 Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 4 próba nerevarejczyka... JAK mam zjednać ze sobą te 3 rody jak oni NICHCA mnie w swoje szeregi przyjąć ... :cry: Kto wyznacza te proby i kim sa ci nerevarejczycy ? Gdzie ich szukac, czy maja powiazania z ktoryms klanem i czy przynaleznosc do jednego klanu odcina droge u nich ? To jest Main quest i NEREVAREJCZYKIEM(Unique Person) jesteś TY :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 próby dostaje sie od tej kobieciny w Ushiruku Camp ;) a wcieleniem Neravara jestes Ty ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Czy komus sie udalo zaklac na stale obrazenia do broni, ja mam problemy z dedryczna katana... Ma ona pojemnosc 18 a staly czar (ognia) wymaga conajmniej 25 ... Czy jest cos bardziej pojemnego ? Albo inny sposob ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golomb111 Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 oo wałsnie BTW jakie przedmioty mają NAJWIĘKSZĄ pojemność >> Zbroje ?? Bronie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 ja w deadryczną dai-katanę bez problemu zakląłem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Dai-katana jest dworeczna, a ja mam pewne plany co do tarczy... Jak bym zaklol stalego kameleona na 100% w tarcze hmm ? Co o tym sadzicie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Sprawdzilem to z tarcza... Na ebonowej da sie zaklac tylko kilkudziesiecio procetowego kameleona na stale hmm.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Dai-katana jest dworeczna, a ja mam pewne plany co do tarczy... Jak bym zaklol stalego kameleona na 100% w tarcze hmm ? Co o tym sadzicie ? tarcza jesli bedzie ubrana zadziala nawet jesli walczysz dai-katana zapomnij o zaklinaniu kameleona - masz 30-40% w tarcze wejdzie - dla 100% musialbys chyba caosc ekwipunku zaklac :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Czy komus sie udalo zaklac na stale obrazenia do broni, ja mam problemy z dedryczna katana... Ma ona pojemnosc 18 a staly czar (ognia) wymaga conajmniej 25 ... Czy jest cos bardziej pojemnego ? Albo inny sposob ? powiedz mi po co ci stale obrazena na broni ?? ladujesz nie na stale tylko przy trafirniu - wladujesz duzo mocniejsze czary. Co sie dzieje przy zaklinaniu w przedmiocie obrazen na obszar na stale ?? eszyscy w tym obszarze caly czas obrywaja ?? (lacznie z przechodniami) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 A co ze stalym odnawianiem zycia na tarczy ??? Na ebonowej udalo mi sie zaklac na poziomie 4. Wydaje mi sie ze chodzi o 4 punkty na sekunde, mniej wiecej to by sie zgadzalo... Ale cofnelem to... jeszcze musze sie zastanowic... Czy jest dedryczna ? Jaki ma poziom zaklecia (ponad 100) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 W jaki sposób i gdzie mozna zostać wampirem? Dodam że dopiero zaczołem gre i zdobyłem level 2. :roll: Jeżeli istnieje taka możliwość na moim stadium gry to prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 A co ze stalym odnawianiem zycia na tarczy ??? Na ebonowej udalo mi sie zaklac na poziomie 4. Wydaje mi sie ze chodzi o 4 punkty na sekunde, mniej wiecej to by sie zgadzalo... Ale cofnelem to... jeszcze musze sie zastanowic... Czy jest dedryczna ? Jaki ma poziom zaklecia (ponad 100) ? daeryczna pawez(tower shield) ma 225 pkt na zaklecie :) znalazlem za to koszule leczaca stale 20 pkt :) + mam tak samo zakleta suknie oczywisie znaleziona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 W jaki sposób i gdzie mozna zostać wampirem? Dodam że dopiero zaczołem gre i zdobyłem level 2. :roll: Jeżeli istnieje taka możliwość na moim stadium gry to prosze o pomoc. Do vampiryzmu to sie jeszcze nie spiesz - przyjdzie na to czas. Vampirem stajesz sie jak walczysz z vampire, on cie zaraci vampiryzmem i nie leczysz tego przez 3 dni. W druga strone to bardziej pogmatwane :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Pytanie za 100 pkt - kto wie gdzie mozna znalesc dwemeryczne cylindry w ilosci 6 sztuk ?? na potrzeby modu "guid guide" - chyba chca z dwemerycznych smieci zbudowac cos ciekawego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Jeszcze o Vampirach... Kolo Malag Mar zmalazlem jedna siedzibe... klanu Raviro... Skad wiadomo ze to glowna siedziba ? Podobno najlepiej tam sie dac ukasic... Napiszcie gdzie mozna poczytac o Vampirach... Klany, siedziby, wyrozniajace cechy, itd... No chyba ze komus sie chce to niech napisze tutaj... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 z tegoc o wiem to najwiecej punktó ma deadric tower shield.. chyba cos koło 225 czy coś ;) wiec jeśli coś pakernego zaklinac to chyba tlyko w to ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Kisio wlasnie znalazlem ta dwemeryczna dai-katane... ... i ubilem sainta , ciekawe co zaklac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Kisio wlasnie znalazlem ta dwemeryczna dai-katane... ... i ubilem sainta , ciekawe co zaklac ? standartowo absorbcja zdrowia lub uderzenie lodem przu uderzeniu:) nic innego nie ma wiekszego sensu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Pytanie za 100 pkt - kto wie gdzie mozna znalesc dwemeryczne cylindry w ilosci 6 sztuk ?? na potrzeby modu "guid guide" - chyba chca z dwemerycznych smieci zbudowac cos ciekawego :) prosze zapomniec o tym pytaniu - gostek spieprzyl moda - zdarzylo mi sie ze dosterczylem wiekszosc przedmiotow, a tu nagle okazalo sie ze cos wyzerowalo to co przynioslem i mialem zaczynac od nowa brrrr... Dlatego tez zmodyfikowalem lekko skrypt (jakosc kodu jak ...) i jest po sprawie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 A teraz z innej beczki... Zebralem juz niezla kolekcjie broni.... Czy jak doinstaluje sobie mod "domu w balamorze" to sevy beda dzialac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Jak dinstalujjesz jakis mod to wszystko co bylo dziala dalej (o ile autor nie skopal modu :( ) moga wystapic problemy jak mody usuwasz ... Tylko nie zapomnij o zrobieniu trwalego save przed dograniem moga :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
007 Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 POwiedzcie co sobie zaklnac najlepiej mam z 10 dusz po 80tys Lunatyka i Zlota Daedre czy jakos tak juz 3 itemki sobie zaklnalem 2x do sily daly mi razem 90 czyli mam juz 210 sily :) i 45 do wytrzymalosci kturej mam juz z 186 zaklnalem je w 2 pierscionki i jeden amulet i teraz niewiem zabardzo w co mozna zaklnac aktalnie mam na sobie : --Dragonbone Cuirass (zbroja 100% na ogien , 350KP) --Daedric Crescent (miecz dlugi) --Ten Pace Boots (buty ,280KP) --Fists of Randagulf (rekawice ,20x zrecznosc i 20 sily , 315KP) --Helm of Oreyn Bearclaw (helm , 40x zrecznosc , 40 wytrzymalosc) --i jakas daedryczna tarcze raczej w te itemki nieda sie zaklinac wiec zastanawiam sie nad jakimis butami , jakims pasem , peleryna :) Aha i jeszcze jedno czy w jakims zadani bedzie trzeba zabic Vive'ka ?? slyszalem ze jego dusza jest warta 500tys walczylem z nim tak dla jaj rozwalilem go ale niezle napiepsza czarami :P jestem pelien podziwu , teraz mi sie troche nudzi gra bo prawie kazdego jednym ciosem wale troche sie dziwie mam 45lvl a jak narazie to tylko jednego godnego przeciwnika znalazlem wlasnie vivek'a , moze wiedzie gdzie jest w miare ciekawo i czy warto sie zamienic w wampira dla questa z podobno najlepszym mieczykiem w grze ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 A ustawiles poziom trudnosci na 100 ?? jak ustawiles i jest ci za latwo zainstaluj soie Tribunala i kilka modow z ciekawymi przeciwnikami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
007 Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 nie gram na mormal :) wezme na 100% i sciagne moda podobno jest jakis ktory jest podobo niezly wysoki poziom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 a na jakiej trudnosci grales dokladnie ?? kolo 40 lvl wypada przelaczyc na 100 bo jest za latwo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 007 : Odnosnie podpisu.... To nie prawda, sa rzeczy stale na swiecie... Przyklad: "Wewnatrz kazdej starej osoby siedzi mloda zadajca sobie pytanie ' Co sie stalo ? ' ... " He He... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...