Avatar Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Czy jesli wykona sie zadanie zanim sie go wezmie to ci go zaliczy czy nie ? Mam taki problemik ze na poludniowy-wschod od Seyda Need znalazlem grote Assemanu a w niej kaplice, utluklem tam wszystko a na koncu takze Dagoth Hlerbal (zlapalem dusze za 66000 :lol: ) ze scierwa wyjelem amulet "6 domu", zdaje mi sie ze jest taka misja wybic czcieli "6 domu" tylko nie pamietam gdzie oni maja byc... Czy to mogli byc Ci ? Kto zna te zadanie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Czy jesli wykona sie zadanie zanim sie go wezmie to ci go zaliczy czy nie ? Mam taki problemik ze na poludniowy-wschod od Seyda Need znalazlem grote Assemanu a w niej kaplice, utluklem tam wszystko a na koncu takze Dagoth Hlerbal (zlapalem dusze za 66000 lol ) ze scierwa wyjelem amulet "6 domu", zdaje mi sie ze jest taka misja wybic czcieli "6 domu" tylko nie pamietam gdzie oni maja byc... Czy to mogli byc Ci ? Kto zna te zadanie ? Tak, wczesniej wykonane zadanie zostanie Ci zaliczone, musisz tylko zglosic sie do odpowiedniego "pracodawcy". Odnosnie tego zadania, czy jest ono zwiazane z main questem? Jesli tak to nie bedzie problemu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 z tego co sobie przypominam to jest to zadanie dla jakiejs gildi tylko nie wiem czy to o te jaskinie chodzilo... "6 dom" ma raczej wiele siedzib... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 6 domu wszędzie pełno ;) a zadania wykonane przed czasem i tak się zalicza ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Czy ktos sprobowal stworzyc "Czapke Niewitke" czy cos takiego... ? Zaklac na stale niewidzialnosc 100% w jakis przedmiot... Ciekawe czy mozna by wtedy brac co sie chce i nie wychodzic z niewidzialnosci ? Czy bedac niewidzialnym kameleon daje cos jeszcze czy jest zbedny ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Czy ktos sprobowal stworzyc "Czapke Niewitke" czy cos takiego... ? Zaklac na stale niewidzialnosc 100% w jakis przedmiot... Ciekawe czy mozna by wtedy brac co sie chce i nie wychodzic z niewidzialnosci ? Czy bedac niewidzialnym kameleon daje cos jeszcze czy jest zbedny ? Obiawiam sie, ze zaden przemiot nie ma odpowiedniej pojemnosci zeby stworzyc cos takiego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Raczej tez zaczne od poczatku grajac w Tribunala, bo niestety minusem mojej postaci jest zbyt mala liczba HP. Z reszta, z moim doswiadczeniem to juz szybko pojdzie :D To masz jeszcze moja postac. :D Ona chyba jak na swoj level miala niezle z tym HP Aaaa, to fakt, lady's grace swoje robi, chyba +40 do wytrzymalosci od pocztku... chyba +25 edurance i +25 personality :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Niewykluczone, ze troche przesadzilem, ale ten znak jest zdecydowanie najlepszy, jesli chodzi wysoka liczbe HP... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Czy ktos sprobowal stworzyc "Czapke Niewitke" czy cos takiego... ? Zaklac na stale niewidzialnosc 100% w jakis przedmiot... Ciekawe czy mozna by wtedy brac co sie chce i nie wychodzic z niewidzialnosci ? Czy bedac niewidzialnym kameleon daje cos jeszcze czy jest zbedny ? Obiawiam sie, ze zaden przemiot nie ma odpowiedniej pojemnosci zeby stworzyc cos takiego... Chyba nie istnieje przedmiot o takiej pojemnosci - zreszta to nie ma sensu przy kazdej akcji typu atak, rozmowa, otworzenie czegos, podnisienie ... niewidzialnosc sie straci, dopoki nie zdejmie sie i nie ubierze ponownie zakletego przedmiotu :( juz lepiej zaklinac kameleona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 z tego co sobie przypominam to jest to zadanie dla jakiejs gildi tylko nie wiem czy to o te jaskinie chodzilo... "6 dom" ma raczej wiele siedzib... Panowie i Panie czytajcie ksiązki... ;) tam jest wszystko opisane ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon_ Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Gram juz kilka dni w Morrowind a moj poziom nadal sie nie podnosi. Wykonalem wszystkie guesty dla gilidi wojownikow w Balmorze kilka guestow dla Ostrza, wlasnie ide po kwiatki dla gilidi magow, a moj poziom rowny jest 1. W jaki sposob sa nabijane pkt na poziom ? Jak mozna sie dowiedziec kiedy zbliza sie nastepny ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 W ktorym miejscu przy zaklinaniu ustala sie ze czar ma byc staly... Wlozylem gema z dusza Dagoth Hlerbal za 66000 co dalo mi 330 punktow czaru, zaklelem niewidzialnosc i wyskoczyl mi czas trwania... co za *** A przy 30 sekundach trwania niewidzialnosci musialem to zaklac do dwerwen shild czy cos takiego o pojemnosci 50 (czar zajal 25)... JAK ZROBIC STALE DZIALANIE ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon_ Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Rozwiazanie przyszlo samo... przed chwilka wyskoczyl mi komunikat abym odpoczal i przemyslal swoje dokonania ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 No Ludziska wlasnie ubilem goscia co mial Lords Mail w grocie pod Ebonheart :D Czy bede musial komus oddac te zbrojke ? :cry: Gledzil cos o tym ze wygnali go z Legionow... ktos cos o tym wie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Xenon_ jak najedziesz na napis Poziom to wyskoczy ci pasek postepow z napisem n/10 gdzie n oznacza aktualny poziom postepow. Aby zwiekszyc n nalezy zdobywac poziomy umiejetnosci... Poziom umiejetnosci z Major Skill odpowiada jednemu zwiekszeniu n. Umiejetnosci minor i misc to juz jakies ulamki choc nie wiem dokladnie jakie... A... i w zaleznosci od tego jakie umiejetnosci i ile poziomow na poziom podskoczyly takie dostaniesz mnozniki do statow ... Ale o tym juz bylo wczesniej... poczytaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 W ktorym miejscu przy zaklinaniu ustala sie ze czar ma byc staly... Wlozylem gema z dusza Dagoth Hlerbal za 66000 co dalo mi 330 punktow czaru, zaklelem niewidzialnosc i wyskoczyl mi czas trwania... co za *** A przy 30 sekundach trwania niewidzialnosci musialem to zaklac do dwerwen shild czy cos takiego o pojemnosci 50 (czar zajal 25)... JAK ZROBIC STALE DZIALANIE ??? staly efekt daje krysztal z Golden Saints (chyba 80k) wtedy pojawia sie zmozliwosc zmiany na staly pod czarami. jeszcze 1 stworek dawal stalke ale nie pamietam jaki :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zdawalo mi sie ze te powyzej 60k juz daja .... co za zalamka ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Doinstalwalem mod dajacy nowe budynki w balmorze - wchodze do jednego a tu lataja mi straznicy w ebonowych zbrojach z kameleonem na 1000 z constat efect :) nie powiem komus sie nudzilo. Takie zaklecie zbroi gwarantuje stala niewidzialnosc niewazne co sie robi :) (ale po 20 min robi sie to nudne :() Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Wie ktos jak nazywa sie mod dajacy pierscien umozliwiajacy teleportacje do kilkunastu/kilkudziesieciu lokacji ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golomb111 Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 mam kolejny trouble... OSTATNIE (od tego Stone Heart SZEFA GLIDII WOJOWNIKÓW) mam zabic jakiegoś ARCYZŁODZIEJA w Vivek w jakiejś bibliotece jest ...GDZIE jest ta biublioteka ?!!? (w jakiej dzielnicy) Oraz jeszce jedo. Gram sobie gram i ZAWSZE jak mam jakieś WIELKIE KLEJNOTY DUSZY (nieważne czy zaklęte czy nie) to po spotkaniu z popielnymi zostaja ZASYMILOWANE (niemam ich w ekwipunku) to jakis bug gry ?? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 mam kolejny trouble... OSTATNIE (od tego Stone Heart SZEFA GLIDII WOJOWNIKÓW) mam zabic jakiegoś ARCYZŁODZIEJA w Vivek w jakiejś bibliotece jest ...GDZIE jest ta biublioteka ?!!? (w jakiej dzielnicy?) Arcyzlodziej - Foreign Quoters Canalworks - backdoors Siminie Fralinie`s store Jest inna mozliwosc zostania szefem gildii wojownikow - Wystarczy ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> od Perciusa Marciusa (gildia Woj w Calderze) quest majacy na celu wyeliminowanie starych szefow gildii. W ten sposob zostajesz szefem wojownikow - i jesli jestes w G. zlodzieji to mozesz tez dokopac sie do szefostwa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golomb111 Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 kurde po zawodach bo wyciołem w pień już LOKALNYCH szełów glidii ....;( choć .... niewiem wlaśnie co robić doradź mi proszę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 jak juz zaczales wycinac szefow G. zlodzieji to musisz skonczyc - tu nie da sie przerwac questa i ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> od G. woj. z Caldery. Sposob ktory wczesniej opisalem jest mozliwy jak Stone Heart poprosi cie o zabicie szefow zlodzieji, ale ty nie wezmiesz tego questa i pojdziesz do G.W. do Caldery - etedy pojawi sie alternatywna sciezka w postaci qestu w ktorym masz wyciac w pien szzefow G.W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Czy da rade zlapac dusze nie-potworow ... czy nie warto tracic czasu i scrolli ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Garth^ Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 jeszcze 1 stworek dawal stalke ale nie pamietam jaki :( W pl wersji nazywa sie to LUNATYK (taka mam przynajmnije nazwe po zakleciu) opisowo rzecz biorac wyglada to : duze garbate i z takimi trabami/wasami do ziemi z przodu , nie wiem jak to lepiej wyjasnic ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 ascendent sleeper afair... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Na polnoc od Vivec znalazlem Dren Plantation... pelno przypakowanych gosci... Caly czas nawijaja ze nie naleze do nich i koniec... co to za gildia, klan ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Na polnoc od Vivec znalazlem Dren Plantation... pelno przypakowanych gosci... Caly czas nawijaja ze nie naleze do nich i koniec... co to za gildia, klan ? Kolesie z house Hlallu - chyba nie pomylilem sie w pisowni... Ale czy znowu tacy napakowani...? Kiedys niezla rzeznie im tam urzadzilem :twisted:. W koncu daedricowe "portki" i katana na ulicy nie leza :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golomb111 Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 4 próba nerevarejczyka... JAK mam zjednać ze sobą te 3 rody jak oni NICHCA mnie w swoje szeregi przyjąć ... :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 ale nie muszą w szeregi przyjmować.. oni tylko mają Cie ogłosić Hortaorem ich domu ;) a to dwie różne rzeczy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...