tomas13 Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Znajdziesz go w Balmorze w siedzibie rodu Hlaalu. To ktorys z gostkow bedacych na parterze. Na pewno nie jest to ten (ta?) ktory daje questy wiec zostanie ich tylko 2 czy 3 do sprawdzenia. Tylko z tego co pamietam trzeba miec odpowiedni poziom by cala sprawe uruchomic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 oki wielkie dzieki - zrobie kilka questow dla Haalu w Vivec i do budowy. Hej ho hej ho dom by sie budowalo. lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Juz znalazlem pelny opis budowy tego domu. I nie powiem zeby to bylo nieskomplikowane fiu fiu bedzie zabawa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas13 Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Nie ma to jak wlasna chata. Imprezki, panienki i nikt nie przeszkadza. A jak ktos z sasiadow sie odezwie to katana przez grzbiet (no ew. czarem milczenie) i zabawa trwa :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 A jaki trzeba zrobic quest zeby ten dom zarabial dla ciebie :D Kilka panienek hehehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Heh, fajnie, ze jest jeden topic o Morrowindzie :D. Ale cos czuje, ze bardzo szybko przewyzszy liczba postow "Morrowind - full daedric armor" :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Co do tych domow, to w sumie fajna sprawa, ale to tylko bajer. Ja caly sprzet skladowalem w domu Creepera i na wyspie mudcraba i powoli go sprzedawalem. A odpoczywac mozna byle gdzie, chyba, ze jest to w danym miejscu zabronione :P, albo ktos niemily sie w poblizu kreci... No jeszcze w wodzie ani w powietrzu sie nie odpocznie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Ja tez raczej kozystam z innych domkow. Nie mam na to czasu. Latam kilkuje, sprzedaje, ucze sie itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Ja tez raczej kozystam z innych domkow. Nie mam na to czasu. Latam kilkuje, sprzedaje, ucze sie itdNo to tak jak i ja :D. Chociaz miec wlasna twierdze, to niezly bajer, chyba sie nad tym zastanowie przed zostaniem wampirem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Trzeba gdzies trumne postawic :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 a ja mam swój domek od House Telvani :) właściwie to zamek prawie.. niiektóre wioski są mniejsze :) mam nawet własne podziemia.. prywatne jeziorko lawy i lochy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Wow. Fajne. Duze te jezioro???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 No to sobie domek kiedys przy okazji zalatwie, bo w koncu jako wampir mozna wykonywac questy dla House Telvani... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 no takie malutkie.. zchodzi sie do piwnicy.. i tam są drzwi takie duże okrągłe.. i przez nie się wchodzi do takiej jaskini z małym jeziorkiem lawy.. a za jeziorkiem jest loszek :D no klimacik że hej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Fajne. Cieple jeziorko. Lochy no to co innego. Maly Bizzare Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 hehe... cokolwiek Cie kręci :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Bez przesady. Ale czasami.... Dobra wracamy do Morrowinda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 to ja sie tak zapytam.. jak to będzie z tym moim szczęsciem ? czy można zrobić tak jak ktoś tu przed chwilka pisał ? czy jest jednak jakieś ograniczenie co do zdobywanych poziomów ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Z tego co doszedl Spicum to nie ma jako takiego. Levele leca wgore mimo ze cyferki przy umiejetnosciach sie nie zwiekszaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Ale chyba i przy tym sposobie jest gorne ogranicznie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 czyli jest jeszcze dla mnie nadzieje :D no to luzik :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 jonathan, mysle, ze troche przesadziles z tym, ze szczescie jest tak wazne. W koncu te najlepsze przedmioty maja swoje stale miejsca i zawsze tam sa, niezaleznie od szczescia postaci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 no ale zawsze miło mieć wszystkie staty na maxx :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Jedna postacia mam wszystko (oprocz szczescia) max :twisted: i to mi w zupelnosci wystarczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 ja już niedługo też tak bede miał :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Nie pisalem ze jest najwazniejsze, ale jest wazne. Wplywa chyba tez na celnosc ciosow (tego nie jestem pewien). W Fallout bylo bardzo wazne (zwlaszcza dla snipera) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 szczęscie w jakiś enigmatyczny sposón wpływa na WSZYSTKO co robisz.. więc chyba warto ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Nie pisalem ze jest najwazniejsze, ale jest wazne. Wplywa chyba tez na celnosc ciosow (tego nie jestem pewien)[...] Szczerze mowiac nie, wydaje mi sie, to zalezy od zrecznosci... szczęscie w jakiś enigmatyczny sposón wpływa na WSZYSTKO co robisz[...]No to wplywa chyba troche zbyt enigmatycznie :P, bo ja oprocz znajdowanych rzeczy nie zauwazylem innego dzialania tej cechy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Upadki z wieeeeelkich wysokosci. Ja juz zaliczylem kilka razy glebe ewitujac nad Vivec :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 a podobno jest jeszcze jeden sposób na levele... podobno jak sie idzie do więzienia to po odsiadce sie ma obniżone skille... więc znowu można pakować ;) nie próbowałem tylko wyczytałem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...