kisio Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 też tylko pamiętam tą z kanałów ;) trzeba nagadać jakiemuś urzędasowi co jej szuka na górze że sie wyniosła ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas13 Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zacialem sie z budowa twierdzy w Hlaalu. Mam juz dwa etapy za soba ale nie moge przejsc 3. Mam poszukac ochrony. Wszedzie twierdza ze trzeba pogadac z klientka z gildii wojownikow (ta na dole). Gadalem z nia i zwszystkimi innymi ale u nikogo nie ma opcji ktora mozna by w jakikolwiek sposob z ochrona twierdzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zacialem sie z budowa twierdzy w Hlaalu. Mam juz dwa etapy za soba ale nie moge przejsc 3. Mam poszukac ochrony. Wszedzie twierdza ze trzeba pogadac z klientka z gildii wojownikow (ta na dole). Gadalem z nia i zwszystkimi innymi ale u nikogo nie ma opcji ktora mozna by w jakikolwiek sposob z ochrona twierdzy.ja mam identyczny problem :cry: mimo to wpadlem na pomysl ze musi to byc jakis najemnik, i pamietam ze niektorzy NPC przedstawiali sie jako najemnicy, tylko nie pamietam jacy! :( wnioskuje ze jakiegokolwiek najemnika da sie namowic do guardowania, ale nie wiem jak jest na prawde :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 oto co wygrzebałem... sam jestem z Telvani więc nei wiem na ile tosie przyda ale prosze: Talk to Dondos Driler. Dondos will tell you you need to hire a guard and dispose of some bandits who are plaguing your area. Go to the Balmoran Fighters Guild and speak with Flaenia Amiulusus; for 1,000 gold she'll send someone to assist you. You have a choice (what else is new?): You can hire Fjorgeir (the Fighters' Guild mercenary), who will 'help' you... or, You can go directly to Zainsipilu. Either way, go to Zainsipilu and make sure Maros Gimayn bites the dust. Talk to Dondos about your stronghold again, and another 5-6 days later your stronghold's final stage should be done. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 oto co wygrzebałem... sam jestem z Telvani więc nei wiem na ile tosie przyda ale prosze: Talk to Dondos Driler. Dondos will tell you you need to hire a guard and dispose of some bandits who are plaguing your area. Go to the Balmoran Fighters Guild and speak with Flaenia Amiulusus; for 1,000 gold she'll send someone to assist you. You have a choice (what else is new?): You can hire Fjorgeir (the Fighters' Guild mercenary), who will 'help' you... or, You can go directly to Zainsipilu. Either way, go to Zainsipilu and make sure Maros Gimayn bites the dust. Talk to Dondos about your stronghold again, and another 5-6 days later your stronghold's final stage should be done. Post o 6:44? Kladles sie czy wstawales? ;) wiec... - Flaenia nie ma nic do powiedzenia na temat ten - Fjorgeir..???? w jakim miescie on jest?? :roll: - Zainsipilu zostalo juz jakis czas temu wybite, a niewolnicy uwolnieni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas13 Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 oto co wygrzebałem... sam jestem z Telvani więc nei wiem na ile tosie przyda ale prosze: Talk to Dondos Driler. Dondos will tell you you need to hire a guard and dispose of some bandits who are plaguing your area. Go to the Balmoran Fighters Guild and speak with Flaenia Amiulusus; for 1,000 gold she'll send someone to assist you. You have a choice (what else is new?): You can hire Fjorgeir (the Fighters' Guild mercenary), who will 'help' you... or, You can go directly to Zainsipilu. Either way, go to Zainsipilu and make sure Maros Gimayn bites the dust. Talk to Dondos about your stronghold again, and another 5-6 days later your stronghold's final stage should be done. Post o 6:44? Kladles sie czy wstawales? ;) wiec... - Flaenia nie ma nic do powiedzenia na temat ten - Fjorgeir..???? w jakim miescie on jest?? :roll: - Zainsipilu zostalo juz jakis czas temu wybite, a niewolnicy uwolnieni :) Tekst cytowany powyzej znam. Problem dokladnie ten sam Flaenia milczy a Zainsipilu "posprzatane". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 yyy... z tą godziną posu to coś sie chyba pokrzaczyło bo wtedy jeszcze spałem chyba ;) a przynajmniej kompa miałem wyłączonego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 mam do was 2 male pytanka mianowicie: niedawno sobie poszedlem po deadryczny luk :twisted: wyszkolilem sobie Celnosc na 90 i kupilem 200 srebrnych strzal po 3 za sztukę i teraz pytania - gdzie kupic jakies dobre strzaly ? - i czy w ogole jest jakas roznica pomiedzy nimi czy tylko pic na wodę ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 hmm.. ja używałem iron czyli raczej kiepskich a i tak mordowałem ;) lepiej zainwestuj w agility chyba ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 agiliti i celnosc mam po 90 i trafiam z takie odlelosci jakiej widze nawet kraba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 do łuku szczerze polecam agility >200 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 hmm a skad masz takie wysokie agiliti ?? ktory masz lvl? grr bo jzu sie pogubillem to agiliti mozna trenowac czy nie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Agility rozwijasz wraz z umiejetnosciami z nimi zwiazanymi. A osiagnol takie wysokie dziekiprzedmiotom. Nasycil sobie gacie albo rekawice i wymiata. Ja przez pewien czas mialem 702 szybkosci :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 mam do was 2 male pytanka mianowicie: niedawno sobie poszedlem po deadryczny luk :twisted: wyszkolilem sobie Celnosc na 90 i kupilem 200 srebrnych strzal po 3 za sztukę i teraz pytania - gdzie kupic jakies dobre strzaly ? - i czy w ogole jest jakas roznica pomiedzy nimi czy tylko pic na wodę ? Nie zauwazylem wyraznej roznicy w celnosci czy zadawanych uszkodzeniach, ale im lepsza strzala tym latwiej ja potem odzyskac. Jak strzelalem ebonami czy szklanymi to wiekszosc byla do odzyskania, przy srebrnych jest juz gorzej - slabszych strzal nie probuje nawet wyciagac z cial :twisted: bo i nie ma po co sie schylac :twisted: Dearyczne strzly chyba 11 sztuk byly przy luku, ebony i szklane jesli dobrze pamietam zdobylem na jakis gostkach w SE czesci mapy - ale da sie je kupic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 W celu zapobiegniecia kolejnym pytaniom z serii gdzie znalesc mistrza X wyciag z FAQ: The Format for the Master Trainers is as follows: Skill: Name: Faction: Location: Notes: Acrobatics: Senyndie None Fighters guild on the waistworks level of the Vivec Arena canton Alchemy: Abelle Chriditte None In the Propylon Chamber at the stronghold Valenvaryon Alteration: Seryne Relas None At her home in Tel Branora Armorer: Sirollus Saccus Imperial Legion On the lower level of the Hawkmoth Legion Garrison in Ebonheart Note: In the editor, the training check box is unchecked, you will need to fix this in order to have him train you. Athletics: Adibael Hainnabibi None In Adibael's yurt at the kaushtababi camp, south of Molag Mor. Axe: Alfhedil Elf-Hewer None On the upper level of the stronghold Falensarano. Block: Shardie Imperial Legion In the courtyard of the Buckmoth Legion Fort outside Ald'ruhn Blunt Weapon: Ernse Llervu None Vivec, The Abbey of St. Delyn the Wise Conjuration: Methal Seran Temple On the lowest level of the Ald-Ruhn Temple. Destruction: Leles Birian None East of Piernette's Farmhouse (located east of Pelagiad) Enchant: Qorwynn None Near the exit from the stronghold Indoranyon Hand-to-Hand: Taren Omothan None In the soutwestern bedroom on the lowest level of the Holamayan monastery Heavy Armor: Seanwen None At Arena Fighters training in Vivec Illusion: Erer Darothril None At Dirty Muriel's Cornerclub in Sadrith Mora Light Armor: Aerin None In the Andus Tradehouse in Maar Gan Long Blade: Ulms Drathan None At the Armigers Stronghold in Molag Mar Marksman: Missun Akin None In Missun Akins Hut atop the stronghold Falasmaryon. Medium Armored Defense: Cinia Urtius None On the deck of the boat at the Tel Fyre dock Note: Bethesda forgot to place him in the game Mercantile: Ababael Timsar-Dadisun Ashlanders In a yurt in the Zainab Ashlander Camp Mysticism: Ardarume None In the west wing of the Gateway Inn in Sadrith Mora Restoration: Yakin Bael None At the Vos chapel Security: Heccerinde Thieves Guild At his house in Balmora Short Blade: Todwendy None At the Lucky Lockup Cornerclub in Balmora Sneak: Wadarkhu Theives Guild At the Druegh-jigger's Rest in Gnaar Mok Spear: Mertis Falandas None On the lower level of the Tower of Dusk at Ghostgate Speechcraft: Skink-in-Tree's-Shade Mage Guild At the Mages Guild in Wolverine Hall at Sadrith Mora Unarmored: Khargol gro-Boguk None In the Vacant Tower in Dragon Fel.W celu zapobiegniecia kolejnym pytaniom z serii gdzie znalesc mistrza X wyciag z FAQ: The Format for the Master Trainers is as follows: Skill: Name: Faction: Location: Notes: Acrobatics: Senyndie None Fighters guild on the waistworks level of the Vivec Arena canton Alchemy: Abelle Chriditte None In the Propylon Chamber at the stronghold Valenvaryon Alteration: Seryne Relas None At her home in Tel Branora Armorer: Sirollus Saccus Imperial Legion On the lower level of the Hawkmoth Legion Garrison in Ebonheart Note: In the editor, the training check box is unchecked, you will need to fix this in order to have him train you. Athletics: Adibael Hainnabibi None In Adibael's yurt at the kaushtababi camp, south of Molag Mor. Axe: Alfhedil Elf-Hewer None On the upper level of the stronghold Falensarano. Block: Shardie Imperial Legion In the courtyard of the Buckmoth Legion Fort outside Ald'ruhn Blunt Weapon: Ernse Llervu None Vivec, The Abbey of St. Delyn the Wise Conjuration: Methal Seran Temple On the lowest level of the Ald-Ruhn Temple. Destruction: Leles Birian None East of Piernette's Farmhouse (located east of Pelagiad) Enchant: Qorwynn None Near the exit from the stronghold Indoranyon Hand-to-Hand: Taren Omothan None In the soutwestern bedroom on the lowest level of the Holamayan monastery Heavy Armor: Seanwen None At Arena Fighters training in Vivec Illusion: Erer Darothril None At Dirty Muriel's Cornerclub in Sadrith Mora Light Armor: Aerin None In the Andus Tradehouse in Maar Gan Long Blade: Ulms Drathan None At the Armigers Stronghold in Molag Mar Marksman: Missun Akin None In Missun Akins Hut atop the stronghold Falasmaryon. Medium Armored Defense: Cinia Urtius None On the deck of the boat at the Tel Fyre dock Note: Bethesda forgot to place him in the game Mercantile: Ababael Timsar-Dadisun Ashlanders In a yurt in the Zainab Ashlander Camp Mysticism: Ardarume None In the west wing of the Gateway Inn in Sadrith Mora Restoration: Yakin Bael None At the Vos chapel Security: Heccerinde Thieves Guild At his house in Balmora Short Blade: Todwendy None At the Lucky Lockup Cornerclub in Balmora Sneak: Wadarkhu Theives Guild At the Druegh-jigger's Rest in Gnaar Mok Spear: Mertis Falandas None On the lower level of the Tower of Dusk at Ghostgate Speechcraft: Skink-in-Tree's-Shade Mage Guild At the Mages Guild in Wolverine Hall at Sadrith Mora Unarmored: Khargol gro-Boguk None In the Vacant Tower in Dragon Fel. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Jesli ktoś postawi twierdze w Haalu to niech odezwie sie jak to zrobil - bo co by w faq i walkthrough nie pisali nie moge zatrudnic strazy :( tylko prosze bez cytatow z faq - te znam juz prawie na pamiec :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 do łuku szczerze polecam agility >200 ;) Nie wiem po co ci tyle mam 140 i celnosc na 80 i szczerze mowiac marnuje 1 ze 100 strzal przez niecelnosc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Mam problem w 4 misji Caiusa tam gdzie trzeba dowiedziec sie informacji od trzech kolsei z Vivek , mam porblemy z ich znalezieniem , znalazlem tylko ta gosciuwe co jest wBivliotece a najlepiej jak byscie podawali polskie nazwy =]. hlp 1 jest w kanalach (podziemia czy jakos tak) pod Dzielnica przybyszy trzeba po jej spotaniu splawic jakiegos urzedasa gdzies w tej samej dzielnicy 2 jest w jakiejs gospodzie w dzielnicy przybyszy - nie pamietam tylko czy na gornym czy dolnym parterze. jesli dobrze pamietam to jest tam mini draka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Gdzies czytalem mniej wiecej takie slowa o Morrowindzie: "...Jedna z wad tej gry jest to, ze niezaleznie od sprzetu wyskakuje do windowsa..". Chyba sie to potwierdza. niestety prawda - widzialem wywroty do winshita w praktycznie kazdej wersji OS i na roznym pozomie patchy na Gierce, ze o sporej ilosci kompow nie wspomne. bez problemu wywraca sie nawet przy 1GB ramu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Ups... wyglada na to ze o kilka za duzo postow popelnilem :) Ale przynajmniej nadrobilem ostatnia nieobecnosc spowodowana zmiana OS -> LINUX RULEZ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Agility rozwijasz wraz z umiejetnosciami z nimi zwiazanymi. A osiagnol takie wysokie dziekiprzedmiotom. Nasycil sobie gacie albo rekawice i wymiata. Ja przez pewien czas mialem 702 szybkosci :] 702????? To blad w druku czy rzeczywiscie tyle miales? Bo to az nieprawdopodobne sie wydaje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 MIalem :D Zainstalowalem jakis Mod gdzie mozna bylo znalezc pare przedmiotow miedzy innymi ring of speed albo cos takiego dodawal 500 do szybkosci, ale mial za duzo wad. Zreszta nie widac zbytnio roznicy miedzy 300 a 700 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Aha, bo ja takich modow nie uzywalem i biegalem standardowo z szybkoscia 300 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Wynik moglby byc wiekszy pierscien+buty+moje wyssane cechy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 łolaboga !! 702 ??!! :o niezle.. a co do agility i łucznictwa... celność zależy od skilla.. a od agility zależy dmg :twisted: więc im więcej tym lepsiej :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 No z 702 szybkosci to sie chyba ladnie smiga :twisted:. BTW jonathan, cos jest nie tak z Twoim linkiem do compare w 3dmarku2001... Przynajmniej u mnie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 No morde jednym dziala innym nie!!! Juz nie wiem o co chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 a tam sie trzeba zalogować ? nie można bez rejestracji oglądać ? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Mozna. http://service.futuremark.com/servlet/Inde...8&projectType=6 sprobujcie tego. Jestem w robocie w domu to poprawie. Kto bedzie wieczorem tak kolo 20???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 ja będe :) a już wiem czemu miałem taką wczesną godzine tego posta wczoraj... tu jeszcze jest czas zimowy i dlatego ;) poza tym ciagle sie mnie o login pyta i nie chce puscić bez tego :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...