wektork Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 jak mozna ogladac w necie transmisje sportowe ? chodzi mi dokladnie o szuki walki mma ufc pride amerykanskie cyrki -wrestling gdzie mozna to ogladac?gdzie mozna znalezdz kalendarz wydarzen...? na googlach szukalem i nic nie zdzialalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniec Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2008 przez sopcasta :-) zapraszam: http://www.sfd.pl/OGL%C4%84DAJ_GALE_MMA_NA...21-t398094.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabiano Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2009 Mi sie SopCast nie spodobal :P Ja uzywam TVU Player, bardzo dobry program :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2009 http://atdhe.net/ Polecam NBA, NHL, Darts, Handball, Hiszpańska kosz i ważniejsze mecze w ligach futbolowych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killers Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 Na justin.tu można znaleźć niemal wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabiano Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2009 Na justin.tu można znaleźć niemal wszystko. Raczej "Justin.tv" ;] Fakt, można znaleźć prawie wszystko, lecz ogląda się na przeglądarce i transmisja bardzo często przycina, a jakość jest gorsza niż ta w programie. Dlatego bardziej polecam oglądanie na przeznaczonych do tego programach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makchiavelli Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 Raczej "Justin.tv" ;] Fakt, można znaleźć prawie wszystko, lecz ogląda się na przeglądarce i transmisja bardzo często przycina, a jakość jest gorsza niż ta w programie. Dlatego bardziej polecam oglądanie na przeznaczonych do tego programach ;) Tak jak kolega mowi, to przegladarka, wiec im wiecej ludzi tym bardziej tnie. Ja ogladam przez sopcast, TVU player nie wiem czemu nie chce mi sie zainstalowac. Polecam tez to atdhe.net bo jest tam dobra jakosc obrazu. Ponad to, wchodisz np. na www.kuszotv.pl czy soccer-live.pl klikasz w zakladke transmisje czy tam wg. dnia tydonia, szukasz wydarzenie sportowego np. mecz Polska - Irlandia i masz tam rozpiske, patrzysz pod kolumna SopCast na linki, jak sa to klikasz, wybierasz zeby otworzylo SopCast i powinno sie wlaczyc chyba ze kanal jest wylaczony to musisz kliknac inny. Ponad to nie raz pisze np. Jakosc 700kbs czy 350kbs, im wiecej tym lepsza jakosc, oczywiscie musisz miec lacze co najmniej 256kbs ale to i tak slabe jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...