FaZiMoDo Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 Witam. Zakupilem sluchawki STEELSOUND 3H i mam zintegrowana karte muzyczna w plycie... czyli pewnie nie dadza z siebie wszystkiego sluchawki chce kupic muzyke i znalazlem na allegro moim zdaniem okazje http://allegro.pl/item386412003__sound_bla...gwar_sklep.html czy ten zestaw bedze dobry do gier ? dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfazzi Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 Do gier lepiej dołożyć do jakiejś pełnej Audigy http://allegro.pl/item389593112_sound_blas...lka_gratis.html chyba jest OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FaZiMoDo Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 dzieki :) w weekend zamierzam kupic moze jeszcze jakies inne propozyjce ? czy to najlepszy wybor w cenie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baols Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 Do gier chyba nic lepszego... Chyba, że grasz wyłącznie w gry z czasów Quake 3, tam podobno Vortex wymiatał :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micuel Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2008 Podlacze sie do tematu, Jaka karta nadawalaby sie do odpowiedniego zasilenia sluchawek Phillips SHP8900? (do tych sluchawek wskazany jest wzmacniacz, a takiego nie posiadam) Mam rowniez glosniki 5.1 wiec dobrze by bylo gdyby karta obslugiwala 6kanalow. Wydaje mi sie ze Audiotrak Prodigy7.1 bedzie ok, ale moze jest cos tanszego? nie jestem audiofilem. Dzieki za odp :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baols Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2008 Testowałem te Philipsy na kilku kartach. Bardzo, ale to bardzo ładnie grają na Turtle Beach Santa Cruz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...