Rearus Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 Hej, tak wiec znowu troszkę funduszu przyszło i mam zamiar kupić zasilacz. http://zenfist.pl/amacrox-warrior-ax450pnf...00w-p-1027.html Amacrox będzie okej? Czy coś innego do 150~ zł? Z góry dzięki. (oczywiście chciałbym żeby ta zasiłka starczyła już na ta druga konfiguracje (e7200, asus p5k, aeneon 2x1gb, grafa i reszta zostaje jak w podpisie, tylko buda zmieniona na Centuriona 534) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c45per Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 wystarczy MC-350 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 Amacrox to to samo co MC tylko z innym chlodzeniem . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rearus Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 Amacrox to to samo co MC tylko z innym chlodzeniem . Wiec, gdzie są lepsze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goru Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 Bierz Modecom MC350 350W, starczy Ci... i tylko 80zł, więc sobie jakiś HDD jeszcze kupisz jak dołożysz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rearus Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 HDD już kupiony, sygna nie za aktualizowana. Seagate 500 GB 7200.11 32 MB Cache, niestety... nie było samsungow, ani wd na stanie a ja potrzebowałem na już... Wiec na PSU mogę wydać te 150 zł w pełni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Wiec, gdzie są lepsze?mają cichszy wentylator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goru Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 HDD już kupiony, sygna nie za aktualizowana. Seagate 500 GB 7200.11 32 MB Cache, niestety... nie było samsungow, ani wd na stanie a ja potrzebowałem na już... Wiec na PSU mogę wydać te 150 zł w pełni. No dysk jako taki, a Samsungów jest w cholere w sklepach internetowych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Oj już nie przesadzajmy Seagate też b.dobre ma dyski, może trochu wolniejsze od tych Samsungów z serii F1 ale bez przesady . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rearus Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Pomińmy już sprawę dysku, bo jak na razie jest okej. ;) Kwestia zasiłki, opłaca się dopłacić do Amacrox'a ze względu na cichszy wentylator? (Miedzy 350 W jest bodaj 30 zł różnicy). Poza tym, nie lepiej kupić jakaś 400, żeby był zapas jako taki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Co byś nie zrobił będzie dobrze:) Jak bym miał te 30 zl to bym dopłacił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goru Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Pomińmy już sprawę dysku, bo jak na razie jest okej. ;) Kwestia zasiłki, opłaca się dopłacić do Amacrox'a ze względu na cichszy wentylator? (Miedzy 350 W jest bodaj 30 zł różnicy). Poza tym, nie lepiej kupić jakaś 400, żeby był zapas jako taki? Źle zrozumiałeś, Modecom jest cichsze. I zasiłka 350W to to samo co 400W tylko nalepka jest inna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rearus Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 (edytowane) Mhm, co do ModeCom'ow. Unikać serii Feel, dobrze pamiętam? edit: http://zenfist.pl/chieftec-gps400aa101a-bulk-p-210.html - co myślicie o tym? a to - http://zenfist.pl/modecom-mc400atx-20-pfc-p-207.html albo to - http://zenfist.pl/amacrox-warrior-ax450pnf...00w-p-1027.html to jest pewniak, tak? Edytowane 3 Lipca 2008 przez Rearus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goru Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Tak, jak to się mówi: Feeeeeeel the smoke :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rearus Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 A jak z tym co dałem w Edicie ;]? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goru Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 (edytowane) 1. Chieftec jest dobry ale drogi 2. Modecom MC400 to tak jak napisałem TO SAMO co MC350 a 50zł droższy... 3. Amacrox ? No nie wiem, niczym się poza ceną nie różni Brałbym Modecom MC 350 Edytowane 3 Lipca 2008 przez goru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...