marcin255A Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 no i dotarł dzis Mam prośbę co do przeznaczenia zaznaczonych rzeczy czy moje domysły są słuszne ? Dzięki Piotres :razz: ,szybko , miło :wink: Teraz czekam na urlop zamawiam 10 kg DI zamykam się na 48 i szał. porobię fotki z zamontowanym kontenerem , biorę się za wycinanie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 (edytowane) 10kg tak na rozgrzewke ? ;) fajny pot. odnośnie zaznaczonych widać dostałeś bonusa. te od dołu po lewej to nie jest samoprzylepne ? a te dodatkowe to pewnie na spód tak jak napisałeś. Edytowane 3 Lipca 2008 przez FatAlbert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 jest samoprzylepne to w rolce a do czego korkowa mata ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 żeby backplate nie podrapał izo ? Zgaduje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Ile dałeś za niego, jeśli można wiedzieć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Arni dojechałeś :> ja nie mam takiego czegos i jakoś backplate nie podrapało izo. może to poprostu bylo na czas transportu potrzebne, mi Maniakalny np wytłoczke do jajek dorzucił jako bonusa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Czesc Hehe kawalek korka to wypelnienie paczki :lol2: ...izolowalem akurat dzwiekowo obudowe kaskady, bylo pod reka to dorzucilem zeby sie BP nie porysowal :oops: . Tasma na rolce - cel dowolny - generalnie to samoprzypelna izolacja, tylko jak sie ja przyklei to potem trzeba benzyna dlugo zmywac jej klej jak sie chce oderwac zeby nie bylo sladu . Krotka izolacja 48/19 - dokladnie to zapas pod zapinke na kontener :razz: . Good luck :razz: . pozdr. Piotrek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 FatAlbert mufie że zgaduję :P blisko byłem nie izo a bp ;) » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - " btw" a że w transporcie to taki mały szczegół ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 powycinane prosze o uwagi i komentarze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Trzeba bylo cale plecy mobacza zaizolowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 myślałem,ze wystarczy okolica proca a jak z wycinaniem w miarę dokładnie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 myślałem,ze wystarczy okolica procaKtoś tu nie wyczuł ironii... :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Pokaż jakieś 600FSB na tym P5Q :P A co do izolki -> powciskaj dobrze w okolicach socketu, bo jakoś tak nie halo wygląda ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Ktoś tu nie wyczuł ironii... :rolleyes:no tak chyba z przejęcia , socket podopycham 600 FSB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablopawel Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 Ucz się od mistrza :P , moja izolka po 5h zabawy z ciekłym azotem: http://img169.imageshack.us/my.php?image=obraz317js9.jpg Z izolacją mobo od spodu to lekko przesadziłeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 A jak Wam się taka izolacja podoba? :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanczu Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 Eee... plastelinka? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 A jak Wam się taka izolacja podoba? :lol2: ale jazda co to jakas glinka termiczna ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 ale jazda co to jakas glinka termiczna ? Pod wplywem zimna sie kurczy i lepiej dolega do wszystkich zakamarkow, przez co nie ma nigdzie wilgoci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 a gdzie można takie coś dostać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4RMER Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 (edytowane) Ostatnio coś takiego na OCX widziałem, ale to była chyba zwykła plastelina ;) Ciekawe jak potem ze ściąganiem tego. Edytowane 4 Lipca 2008 przez Narmer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 Ciekawe jak potem ze ściąganiem tego.To jest wlasnie najciekawsze. Z izolacja tego mobo troche przesadzili - trzeba bylo jeszcze okolice bateryjki zaizolowac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 ale idea oklejenia samego socketu to niezła mysl , tylko czymś co łatwo zejdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 ale idea oklejenia samego socketu to niezła mysl , tylko czymś co łatwo zejdzie To zalezy jakie czyste mobo masz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 Plastelina ma to do siebie że zbytnio nie brudzi i jest w miarę krucha jak jest zimna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2008 Dorzucam kilka fotek ... pozdro piotres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2008 W jakiej kolejnosci (ziarnistosc) uzywasz tego papieru sciernego i na czym? Wkretarka, wiertarka czy wiertarka stolowa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2008 W jakiej kolejnosci (ziarnistosc) uzywasz tego papieru sciernego i na czym? Wkretarka, wiertarka czy wiertarka stolowa? Stara wiertarka zamocowana "do gory nogami" w uchwycie stolowym plus rotoflex . Ziarniostosc ...heh co mi wpadnie w rece i uznam ze bedzie okej, ale zaczynam od 60-80, potem ze 120-150, a koncze na 220-240 (najdrobniejszy jaki moge kupic) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2008 dno sie nie wykręca? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2008 dno sie nie wykręca? Nie, jest na zatrzaski pod zapinka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...