gentillo Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Mam mały problem. Chciałbym sobie ściągnąć te DX, niestety mam sieć tylko w robocie. I mam tu NT. Na stronie Microsoftu jest tylko jakiś websetup. Może ktoś wie czy można sobie ściągnąć instalkę i odpalić ję w domu bez dostępu do sieci. :?: Cholera jasna co CI fajansiarze jeszcze wymyślą. Przecież nie każdy ma dostęp do sieci. :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Można, ja śćiągałem ze strony chipa jak dobrze pamiętam.Zresztą poszukaj a napewno znajdziesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gentillo Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Cholera, szukam i szukam i nie mogę znaleś :evil: ć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolini Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 tutaj jest: http://pc.komnata.pl/?poddzial=pliki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 tutaj jest:http://pc.komnata.pl/?poddzial=plikiTo jest chyba "zwykly" DX9 a nie DX9a... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolini Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 tutaj jest:http://pc.komnata.pl/?poddzial=plikiTo jest chyba "zwykly" DX9 a nie DX9a...Tego nie wiem czy to dx9 czy dx9a, bo nie sciagalem. Jest napisane ze to dx9a wiec podalem linka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gentillo Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Cholera jasna to są zwykłe 9.0 według mnie. :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 To jest zwykly DX9 bez "a"... Ale w sumie w wersji z "a" wprowadzono kilka usprawnien jesli chodzi o obsluge DX9 przez najnowsze karty ATI - jesli masz grafe innego producenta, to olej tego DX9a :wink: Takiego do sciagniecia w calosci a nie websetup chyba jeszcze nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gentillo Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 No i właśnie w tym problem, że mam ATI. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Wiec musisz poczekac troche - przy pierwszym DX9 tez byl na poczatku tylko websetup... Teraz bedzie pewnie podobnie. Be patient :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gentillo Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 OK. Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zajrzyjcie na www.xpvortal.prv.pl Już można sciagnac pełny pakiet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpablox Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 komputery.wp.pl tez juz maja (transferki tez niczego sobie sa, jak zwykle) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gentillo Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Ok. Już zassałem. Może ktoś je już testował :?: Chodzą lepiej niż zwykłe 9.0 :?: Nie wierzę że nikt tego jeszcze nie testował. :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Na moim sprzecie zauwazalnych roznic miedzy np 8.0 a 8.1 nie bylo praktycznie zadnych... Chociaz moja obecna karta graficzna nie jest zgodna sprzetowo z DX9, to pomyslalem, ze po przesiadce z 8.1 na 9.0 chociaz cokolwiek sie ruszy na lepsze jesli chodzi o wydajnosc (moze jakies ogolne poprawki Microsoftu w dzialaniu softu) ale tez roznic praktycznie nie widac - tym bardziej po tym jak zainstalowalem 9.0a :? Jak dla mnie to DX9(a) potrzebny jest tylko do tego zeby w 3DMarku03 nie wystepowal "komunikat ostrzegajacy" o tym ze nie ma najnowszego DirectXa :lol: Moze ta sytuacja sie zmieni jak zmienie na jakas karte ATI - juz mam takie plany :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpablox Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 W porównaniu do DX9.0, pod 3DMarkiem 2001 SE jest ciut wolniej, spadek o jakieś 150-200 pkt. 3DM2003 jeszcze nie sprawdzałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Moze to stary temat, ale po co zakladac nowy... :wink: Jest juz dostepny DirectX 9a full instalka do sciagniecia stad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...