Fetish Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2008 Witam Poszukuję kogoś kto pomoże mi rozsądnie wycenić acer aspire 3003NLC, szukałam już po różnych serwisach, ale to model archiwalny i nie mogę znaleźć odpowiedzi na moje pytanie: ileż on może teraz być wart? Sprawa wygląda tak, że pożyczył mi go facet, niestety teraz się z nim rozstałam i chciałam tego laptopa po prostu od niego odkupić. Używam go od roku (2 lata temu kupiony) i ogólnie nie narzekam, nie psuł się ani raz, nie zawoziłam go do żadnego serwisu ani nic. Ja nie mam jakiś nie wiadomo jakich wymagań, bo potrzebny mi jest tylko i wyłącznie do korzystania z internetu, jakiegoś gadu gadu, skype itd. Jak myślicie? Za ile go mogę odkupić? Jeśli potrzebujecie jeszcze jakiś informacji do wyceny to pytajcie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fetish Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2008 nikt nie potrafi pomóc? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2008 dzisiaj nowy acer, z gwarancją i w lepszej konfiguracji kosztuje 1050zł,, ma panoramkę nie kwadrat, ma 80 gb dysku i 1gb ramu + nowszy czipset, dokładając 100zł można go mieć w konfigu z 120gb/2gb to co masz to sempron z małym starym dyskiem i z małym ramem, kwadratową matrycą i bez gwarancji,, nowe i z gwarancją powinno być to warte 800zł, jako dwuletni acer w srebrnej obudowie 500,, za więcej jak 400 bym nie kupił bo wiem jak wygląda albo zaraz zacznie wyglądać acer w srebrze - powycierany. wiem też że te acery należały do raczej awaryjnych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fetish Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2008 dzięki :) taka cena w sumie mi odpowiada. Nie jest zniszczony bo dbam o niego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...