Skocz do zawartości
Fetish

Cena Acer Aspire 3003 Nlc

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Poszukuję kogoś kto pomoże mi rozsądnie wycenić acer aspire 3003NLC, szukałam już po różnych serwisach, ale to model archiwalny i nie mogę znaleźć odpowiedzi na moje pytanie: ileż on może teraz być wart?

Sprawa wygląda tak, że pożyczył mi go facet, niestety teraz się z nim rozstałam i chciałam tego laptopa po prostu od niego odkupić. Używam go od roku (2 lata temu kupiony) i ogólnie nie narzekam, nie psuł się ani raz, nie zawoziłam go do żadnego serwisu ani nic. Ja nie mam jakiś nie wiadomo jakich wymagań, bo potrzebny mi jest tylko i wyłącznie do korzystania z internetu, jakiegoś gadu gadu, skype itd.

Jak myślicie? Za ile go mogę odkupić?

Jeśli potrzebujecie jeszcze jakiś informacji do wyceny to pytajcie:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzisiaj nowy acer, z gwarancją i w lepszej konfiguracji kosztuje 1050zł,, ma panoramkę nie kwadrat, ma 80 gb dysku i 1gb ramu + nowszy czipset, dokładając 100zł można go mieć w konfigu z 120gb/2gb

to co masz to sempron z małym starym dyskiem i z małym ramem, kwadratową matrycą i bez gwarancji,, nowe i z gwarancją powinno być to warte 800zł, jako dwuletni acer w srebrnej obudowie 500,, za więcej jak 400 bym nie kupił bo wiem jak wygląda albo zaraz zacznie wyglądać acer w srebrze - powycierany. wiem też że te acery należały do raczej awaryjnych

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi