Skocz do zawartości
Scyzor 663

Jaka Obudowa Do 200zl

Rekomendowane odpowiedzi

potrzebuje pomocy w wyborze obudowy, obudowa ma byc przede wszystkim ladna (wiem ze to pojecie wzgledne ale nie jakis kawal blachy tylko ma byc ladna) nie musi byc zrobiona z super grubej blachy (bo PC i tak jest dosc glosny) ma byc dobrze wykonana (znowu chodzi mi o wyglad) i ma byc funkcjonalna, najlepiej klapki na CD jakies USB i w srodku ma byc dosc miejsca na karakorum. wielkie dzieki za pomoc bo ja totalnie sie nie znam...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam taką, ale w wersji Economy - bez tego dużego bocznego wiatraka - jest on zupełnie niepotrzebny i nie jest zbyt cichy (u mnie wystarcza z przodu Fander 120 @ 800RPM i AC 12L z tyłu). Wersja Economy owszem - ale nie do 200, tylko do ok. 160 zł. Jak masz 200, to lepiej Antec 300.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wlasnie im mniej tym lepiej, max to 200zl ale zostanie kasa to sie pojdzie na dyske czy cos:P co jeszcze mozecie polecic???

a ten wentylator leci na max obroty??? bo moze dalo by go sie na 5V (fajnie wyglada :razz: )

a za ok 150 zl kupie cos porzadnego ??? (bo jak mowie im taniej tym lepiej, jak sie ma 15 lat a mamusia nie jest milionerka to dosc trudno jest uzbierac 200zl i bede je wydawal z ciezkim sercem :P)

Edytowane przez Scyzor 663

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak weźmiesz rebela z 25cm wentylatorem to go nie zamkniesz razem z karakorum, bo max będziesz miał 175mm w środku od blachy do wentylatora, poza tym ten wentyl zakłóca przepływ powietrza

http://forum.purepc.pl/temat/Co-kupic-chlo...e-Value/268553/

temat o revange'u, ale problem ten sam. Z tańszych obudów masz jeszcze cooler master elite 33x, a bliżej 200zł CM centurion

Edytowane przez przemekbydgoszcz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmmm a problem zainwestować 10zł w puszkę czaenego matu??

no w sumie to cos tam jest w piwnicy...

Ja też miałem napęd w kolorze ivory (LG GSA-4167B) i wymieniłem po prostu przedni panel na czarny... FDD pozostało białe, ale za bardzo to nie szpeci.

nie mam FDD nie potrzebne mi a co do napedu to patrz wyzej :razz:

a co sadzicie o TEJ ??? 10 kg wagi sugeruje dobre wykonanie i fajnie wyglada... wezme wlasnie ta albo Sharkoon Rebel 9 Economy z komputronika bo nie musze za przesylke placic i wyjdzie nawet taniej

Edytowane przez Scyzor 663

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi