Skocz do zawartości
Nazo

Wymiana Grafy I Procka?

Rekomendowane odpowiedzi

Bebechy mają już zdrowo ponad rok, gry zaczynają przymulać, więc wpadłem na pomysł lekkiego upgrade'u.

Processor: AMD Athlon 64 Processor 3500+

Motherboard: DFI Infinity NF Ultra II-M2

Memory: 2x1GB GoodRam 667 Dual + 2x512MB GoodRam 667 Dual (Total: 3072MB RAM Dual)

Video Card: Galaxy GeForce 7300 GT 128mb DDR3

Power Supply: Fortron Blue Storm 500W

Poproszę o dobór procka i grafy w okolicach 500zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz świetną płytę do OC i niezłe chłodzenie więc proponuje ci tego Athlona http://www.allegro.pl/item390708874_amd_at...900mhz_oem.html OEM i jeżeli chcesz to jeszcze go wykręcisz :wink:

Edytowane przez Sopel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm a moze tak zmiana platformy ? :> za tego proca, grafe i mobo zawsze jakies grosze dostaniesz. tutaj na forum w gieldzie jest topic KLIK! za 380 kolega z forum chce sprzedac pdc e2140, mobo p31, i palita 86 sonic+. proca wykrecisz do 3ghz spokojnie ;) ewentualnie jak grafika za slaba to mozesz kupic proca i mobo a kupic np hd3850 ktory teraz jest w okolicach 250 - 300zl ;)

ale to tylko taka mala sugestia z mojej strony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Sopel

hah ten sam link do gieldy teraz mialem dac ;) 350zl i super zestawik ;)

Szkoda ze już płyty nie ma :razz: Jak widze taki zestaw za 350 to aż mnie bierze... 3 miesiace temu dałem za 5600+ 310zł :damage_wall:

Edytowane przez Sopel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi