borsuk_1 Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2008 Witajcie. Ostatnio wsadziłem do myszki na chwilę baterie marki Carrefour (gorąco NIE polecam!!), gdyż ładowałem akumulatorki. Nazajutrz miałem przykrą niespodziankę, bo te baterie się wylały. Kilka zabiegów czyszczących, ale myszka nie wstała. Teraz mam pytanie - szkoda mi całego zestawu, bo jest na prawdę fajny, więc jaką myszkę dobrać, żeby z nim działała, o ile to w ogóle możliwe. Zestaw to Logitech Cordless Desktop EX 110. Czy np. taka myszka LINK, która wygląda praktycznie tak samo, ma jednak nieco wyższą rozdzielczość, współpracowałaby z odbiornikiem od mojego zestawu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2008 Witajcie. Ostatnio wsadziłem do myszki na chwilę baterie marki Carrefour (gorąco NIE polecam!!), gdyż ładowałem akumulatorki. Nazajutrz miałem przykrą niespodziankę, bo te baterie się wylały. Kilka zabiegów czyszczących, ale myszka nie wstała. Teraz mam pytanie - szkoda mi całego zestawu, bo jest na prawdę fajny, więc jaką myszkę dobrać, żeby z nim działała, o ile to w ogóle możliwe. Zestaw to Logitech Cordless Desktop EX 110. Czy np. taka myszka LINK, która wygląda praktycznie tak samo, ma jednak nieco wyższą rozdzielczość, współpracowałaby z odbiornikiem od mojego zestawu?ja mam ich akumulatorki :P wyglad to nie wszystko. sprawdz czy to ten sam model, lub poszukaj takiego. teoretycznie powinno dzialac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk_1 Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2008 Problem w tym, że nie wiadomo co jest modelem :blink: tabliczki znamionowe są bardzo podobne, a IMHO myślę, że Logitech nie produkowałby na własne potrzeby 10 tysięcy rodzajów różnych nadajników radiowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2008 Na stronce logitecha jest zestawienie który odbiornik współpracuje z daną myszką, klawiaturą lub zestawem. Przed zakupem warto sprawdzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk_1 Opublikowano 22 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2008 (edytowane) Na stronce logitecha jest zestawienie który odbiornik współpracuje z daną myszką, klawiaturą lub zestawem. Przed zakupem warto sprawdzić.To to: Logitech?? Edytowane 22 Lipca 2008 przez borsuk_1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 22 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2008 Tak, właśnie o to mi chodziło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...