DMS Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2008 Skoro teraz nie trzeba czekać po ściągnięciu pliku i nie trzeba wpisywać kodu to może ktoś już stworzył jakiś prosty program do ściągania kilku plików w kolejce? Chodzi mi dokładnie o program który po kolei ściągałby wybrane przez mnie pliki. Znacie jakiś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 jDownloader Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2008 Przecież jest na rapidshare program do ściągania w dziale download poszukaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 Ale działa tylko przy premium (zapewne chodzi o Rapidshare Manager). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F4lkon Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2008 Ale działa tylko przy premium (zapewne chodzi o Rapidshare Manager). Proponuję złożyć się z 1 lub z 10 kumplami i wykupić sobie konto na Rapidzie - można kupić na Allegro - za 1 m-c płacisz 17 zeta) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2008 tylko ze chyba nie mozna sciagac z kilku ip naraz z jednego konta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 z tego co mi wiadomo to do 3 różnych ip można naraz korzystać z jednego konta. Najlepiej to kupować konto na 2 osoby, limit downloadu jest 50gb i jest odnawialny co 5 dni, a uwierzcie mi przy szybkim łączu na więcej osób to zejdzie szybko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoq Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 Nie można w tym samym momencie korzystać z konta z 3 różnych IP. Albo mi się wydaję albo się coś zmieniło i ostatnio jest mniejszy limit pobierań danych na dzień. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 Teraz jest chyba limit 10GB/dzień. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arabin Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 Pierwszy post więc cześć wszystkim:P Skoro teraz nie trzeba czekać po ściągnięciu pliku i nie trzeba wpisywać kodu to może ktoś już stworzył jakiś prosty program do ściągania kilku plików w kolejce? Chodzi mi dokładnie o program który po kolei ściągałby wybrane przez mnie pliki. Znacie jakiś? Odpowiednim programem będzie UsDownloader ,jeżeli dobrze się go skonfiguruje można ściągać też ze stron które wymagają wpisywania literek przed pobraniem ,ale do rapidshare'a wystarczy wersja bez jakiś udziwnionych pluginów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Potwierdzam ten USDownloader jest świetny! Kopiujesz linki do schowka i nic Cię wiecej nie obchodzi. Dzięki Arabin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer85 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Witam. Program świetny. 1 minus...nie wiem czy u mnie tak czy co ale obcina transfer...mam neta 1Mb a transfer jest w granicach 50kB.Dziwne.Ale grunt że działa i nie trzeba nic wpisywać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arabin Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 to 50KB/s to już ograniczenie ze strony Rapidshare'a ..zrezygnowali z wpisywania literek kosztem obniżenia transferów więc u każdego jest tak samo nawet bez UsDownloadera :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer85 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Aha...Takie buty...Niewiedziałem.Teraz wiem.Dzięki za wyjaśnienie. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...