Skocz do zawartości
DMS

Jakiś Program Do Rapidshare'a?

Rekomendowane odpowiedzi

Skoro teraz nie trzeba czekać po ściągnięciu pliku i nie trzeba wpisywać kodu to może ktoś już stworzył jakiś prosty program do ściągania kilku plików w kolejce? Chodzi mi dokładnie o program który po kolei ściągałby wybrane przez mnie pliki. Znacie jakiś?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale działa tylko przy premium (zapewne chodzi o Rapidshare Manager).

Proponuję złożyć się z 1 lub z 10 kumplami i wykupić sobie konto na Rapidzie - można kupić na Allegro - za 1 m-c płacisz 17 zeta) :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z tego co mi wiadomo to do 3 różnych ip można naraz korzystać z jednego konta. Najlepiej to kupować konto na 2 osoby, limit downloadu jest 50gb i jest odnawialny co 5 dni, a uwierzcie mi przy szybkim łączu na więcej osób to zejdzie szybko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwszy post więc cześć wszystkim:P

Skoro teraz nie trzeba czekać po ściągnięciu pliku i nie trzeba wpisywać kodu to może ktoś już stworzył jakiś prosty program do ściągania kilku plików w kolejce? Chodzi mi dokładnie o program który po kolei ściągałby wybrane przez mnie pliki. Znacie jakiś?

Odpowiednim programem będzie UsDownloader ,jeżeli dobrze się go skonfiguruje można ściągać też ze stron które wymagają wpisywania literek przed pobraniem ,ale do rapidshare'a wystarczy wersja bez jakiś udziwnionych pluginów :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi