BLiT Opublikowano 22 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2008 @AnnieQ stwierdzenie że dany monitor pracuje lepiej z jedną kartą niż z drugą jest dla mnie co najmniej dziwne , ale może masz rację , zawsze bardziej interesowała mnie sama buda niż jej najbliższe otoczenie. @dwaIP cło podbija cenę i sprawia że produkty są mniej atrakcyjne cenowo , jeśli gtx+ zejdzie do 500zł to będzie i tak dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnnieQ Opublikowano 22 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2008 @AnnieQ stwierdzenie że dany monitor pracuje lepiej z jedną kartą niż z drugą jest dla mnie co najmniej dziwne , ale może masz rację , zawsze bardziej interesowała mnie sama buda niż jej najbliższe otoczenie.Mnie też to trochę zdziwiło :rolleyes: Informację znalazłam na tej stronce: http://forum.pclab.pl/index.php?showtopic=349127&st=300 Toczy się tam jak widzę żywiołowa dyskusja na ten temat (i na temat monitora w ogóle) a zdania są bardzo podzielone :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Miodnyj Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 Do BLIT; ATI Ci płaci za nagabywanie? Zmień od razu nick'a na RADEON 48XX :) Do AnnieQ; Jeśli tak bardzo pragniesz rozdzielczości FULL HD,to polecam monitor 24".Kupisz go bez problemu poniżej 1500PLN. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...