janus Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Szukałem na forum jednak nie znalazlem jesli jest taki temat to przepraszam. Mam maly problem, był u mnie ostatni kumpel z dyskiem zeby zgrac filmy i podlaczylem jego dysk za nagrywarke zgrałem mu filmy wyłaczylem kompa i wlaczylem go od nowa i sie pojawił i nadal jest jeden szkopuł ktory mnie bardzo denerwuje zaraz za partycja c wyswietla mi sie nagrywarka pozniej partycja E (kiedys D) i potem cd-rom nie wiem jak to usunac. Mam jeden dysk i jest on podzielony na dwie czesci mam nadzieje ze ktos mi pomoze. Chce zeby bylo tak c partycja ze systemem d druga partycja e nagrywarka f cd-rom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 opcja1. przestaw w biosie z auto na cdrom opcja2. odlacz nagryware, wlacz kompa, zmien literki recznie , wylacz kompa, podlacz nagryware Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Nie wiem czy dobrze zrozumialem ale poprostu chcesz zmienic litere CD romu? Prawy klik na moj komp, zarządzaj, zarządzanie dyskami, prawy klik na to co chesz zmienic, zmień litere dysku i zmieniasz. najpierw zmień np partycje tą E na X bo bedzie zajete D a potem wiesz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 I dla tego u mnie litery CD-romów i wirtualnych CD-romów zaczynają się od "M". Ale jak raz znajomy przyniósł dysk 120GB z 6 partycjami 8O , a ja miałęm jeszcze swój strary 1.6GB awaryjnie podłączony, to mi się litery dysków na "L" skończyły :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 ZAcznijmy jakis system masz ?? Jeśli XP to rozwiazanie wyżej jeśli 98 to polecam programik LetterAssigner http://www.v72735.f2s.com/LetAssig/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 ZAcznijmy jakis system masz ?? Jeśli XP to rozwiazanie wyżej jeśli 98 to polecam programik LetterAssignerhttp://www.v72735.f2s.com/LetAssig/ zacznijmy od tego ze system to kolega janus ma pokazany w stopce :D Chce zeby bylo tak c partycja ze systemem d druga partycja e nagrywarka f cd-rom panel sterowania -> narzedzia administracyjne -> zarzadzanie komputerem -> magazyn -> zarzadzanie dyskami -> prawy klawisz myszy na zadanej partycji -> zmien litere dysku i sciezke. zaden dodatkowy soft nie jest do tego potrzebny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 ZAcznijmy jakis system masz ?? Jeśli XP to rozwiazanie wyżej jeśli 98 to polecam programik LetterAssignerhttp://www.v72735.f2s.com/LetAssig/ zacznijmy od tego ze system to kolega janus ma pokazany w stopce :D Chce zeby bylo tak c partycja ze systemem d druga partycja e nagrywarka f cd-rom panel sterowania -> narzedzia administracyjne -> zarzadzanie komputerem -> magazyn -> zarzadzanie dyskami -> prawy klawisz myszy na zadanej partycji -> zmien litere dysku i sciezke. zaden dodatkowy soft nie jest do tego potrzebny. No afkt ale nie sposob jest czytac wszystkie sigi poza tym godzina dla mnie byla wczesna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...