dred Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2008 Cześć , mam następujący problem : Gdy podłączam kartę pamięci Kingston Elite Pro 2 Gb przez czytnik kart do komputera wogóle nie widać tej karty :mur: Z kolei jak kartę mam w aparacie to widać ją bez problemu :( O co może chodzić ? Dodam że mam Widdowsa Xp Pro Sp2 . Mam nadzieję że mi pomożecie bo jest to uciążliwe ... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektronek Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2008 A patrzyłeś w menadżerze urządzeń, czy czytnik pojawia się w zakładce dysków? Jeśli tak, to prawdopodobnie nie masz przypisanej literki do partycji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dred Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2008 Pojawia się... jak włożyłem MS Pro Duo to dział bez problemu a te karty SD wogóle nie chcą bo sprawdzałem 2 Gb jak również 16 Mb i żadnej nie widać :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektronek Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 Czyli na tych kartach w ogóle nic się nie dzieje tak? Nie ma żadnych dźwięków po podłączeniu czytnika z tymi kartami? Zapodaj też model tego czytnika, żeby było wiadomo z czym człowiek ma do czynienia. MS PRO DUO są w postaci pen drive'ów i kart pamięci. Nie wiem, czy miałeś na myśli, że pen MS PRO DUO jest normalnie wykrywany, czy chodziło ci, że widzi kartę MS PRO DUO w tym czytniku Opisz coś dokładniej, jasnowidzów tutaj niestety nie ma. W pierwszym poście powinieneś podać wszystkie dane czytnika... a nawet zapodać zdjęcia sprzętu ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 20 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2008 sterowniki czytnika?miałem w laptopie - kingston robi kiepskie karty - problemy w laptopach telefonach itp ale po aktualizacji sterowników zaczęło działać przynajmniej w laptopie (w telefonie nie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...