mefisto21 Opublikowano 20 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2008 mam karte graficzna HD 2600 i mam problem na swoim monitorze a monitor mam maga z deka stary Smile mialem wczesniej geforce i moglem uzywac roznych rozdzielczosci i do tego wybieralem odswiezanie jakie chcialem a na tej karcie jakos niechce mi sie zalonczyc odwiezanie i mam obraz nie rowny , power stripem dopiero ustawilem odsiezanie , czy to wina sterownikow od ati ?a sterowniki mam catalyst 8.6 nowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quadro Opublikowano 20 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2008 Czy system rozpoznaje ten monitor, czy może masz standardowy monitor Plug and Play Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisto21 Opublikowano 20 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2008 tak mam plug and play monitor domyslny monitor. da rade cos z tym zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo Opublikowano 20 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2008 Wcześniej miałeś GF ? Wywaliłeś stare sterowniki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisto21 Opublikowano 20 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2008 formata zrobilem windowsa wgralem i omegi sprawdzalem sterowniki i nic ,niechce sie odswiezanie zmienic :( power stripem musze sie bawic by zmienic odswierzanie na wieksze ,czyzby ta karta ati nie wspolgrala z moim monitorem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quadro Opublikowano 20 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2008 prawdopodobnie jest tak, ze ona nie wie jaki to monitor i jakie tryby on obsługuje. Odznacz we właściwościach monitora opcje : Ukryj tryby, których nie może wyświetlić ten monitor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisto21 Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2008 u mnie to tak wyglada dziwne , odswierzanie mam niby 85 hz a tak nie jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...