Skocz do zawartości
inny

Karta Graficzna

Rekomendowane odpowiedzi

Składam sobie komputerek do oglądania filmów dvd ,ściągania itp. Procek to pentium 3 1400 i szukam do niego karty która da mi jak najlepszy obraz na tv crt a jednocześnie będzie jak najtańsza.Tyle jest tego towaru że sam nie wiem co wybrać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

patrzyłem właśnie na matroxa ale w żadnym z nich nie widziałem wyjścia tv, miały jedynie po 2 wyjścia na monitor Pewnie potrzebna jest jakaś przelotka której nikt nie ma .Komputer tylko filmy ściąganie oglądanie fotek.

Edytowane przez inny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak filmy i fotki to tylko Radeon jakis. Tani, to znaczy do ilu ? Moze jakis X800PRO, albo X800XL ? Mozna kupic za 60-80zl, maja swietny obraz, Ati Rage Theater.

EDIT:

Aha, rozumiem ze AGP ?

Edytowane przez DziubekR1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście AGP. Teoretycznie to bez limitu jednak nie ma sensu przepłacać.Dziś kupiłem budę tracera w wersji desktop - z daleka nawet ładnie wygląda.. popatrzę na te karty Ati może coś się fajnego znajdzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak AGP to bym przycelowal w jakiegos X800GTO, PRO, XL w cenie ok. 120zl max. Jak taniej to jakis X700, X700PRO moze.

EDIT:

Albo w ogole stary dobry Hercules 8500, najlepszy obraz jaki mialem w swoim komputerze. Teraz do kupienia za grosze max 40zl-50zl. Moj kuzyn chyba nawet sprzedaje jak bys byl zainteresowany, ale to juz bys z nim musial pisac, bo nie wiem czy juz nie sprzedana.

Edytowane przez DziubekR1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi