Grinch Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Witam. Który z tych progsów jest bardziej wykrywalny przez admina sieci, mam starego kompa ktorego chce uzywac do sciagania plikow. I niech chce zeby sie admin do mnie przyczepil ze komus udostepniam neta. Wiec ktory program jest mniej wykrywalny winroute czy wingate ? Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Nikt nie wie 8O tacy spece...i nic..... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 hmm raczej zadnego nie wykryje :/ ale niewiem... ja bym na winroute stawial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 ja mam winrouta, ale co do wykrywalności to niestety nie potrafię Ci pomóc :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 przynajmniej ktoś odpowiedział, ale w dalszym ciągu czekam na odpowiedz od jakiegoś "fachowca"...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Wykrywalnosc tych programow zalezy raczej od admina jakiego masz w sieci. Teoretycznie da sie chyba wszystko wykryc :) W praktyce jesli to zwykla siec kilku kompowa na osiedlu a nie jakas profesjonalna, to pewnie adminem jest jakis amator (tzn. sa wieksze szanse na takiego niz w pro- sieci, bo oczywiscie jesli ten amator jest adminem z zapalu i z ambicjami to pewnie jest dobry :>) Moze poprostu z nim pogadaj, przedstaw sytuacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Oba są tak samo łatwe/trudne do wykrycia. Zależy od admina. Oba działają na podobnej zasadzie. Przeważnie adminom nie chce się tego sprawdzać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 NO to luzz, a do admina nie będe szedłbo zaprzeproszeniem jest głupi. NIe da radu się z nim dogadać. A za wiele to on chyba niewie, albo udaje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LZIggy Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 kazdy z tych programow jest tak samo wykrywalny, wystarczy ze admin przygladnie sie twoim pakietom i juz bedzie wiedzial ze masz NATa jakiegos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...