oliwa Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Witam No mam problem w unreal 2 znikaj tekstury tzn staja sie przezroczyste np. stoje i patrze na kamien jest kamien a po 10 s go nie ma i tak samo z innymi teksturami Tylko w tej grze inne dobrze Moze cois z opengl ??? Bo NFS HP 2 i C&C Generals chodza idalnie 3demarki zapetlone na 5 godzin tez idealnie POMOCY ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 A jaka wersja Catów? Ja u2 testowałem na 3.1 i 3.2 (czy na 3.0 juz nie pamiętam) i chodzi dobrze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Ja jade na omega 2407a i wszystko chodzi zajebiście. U ciebie pewno wina sterów.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwa Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 najnowsze stery 3.2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 e a te omega to mozna tylko na xp instalowac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebioda Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Nepewno zainstalowałaś najnowszego patcha i wrzuciłaś jakiegoś lewego cracka i teraz zganiasz na radeona, miałem to samo na gf3 i po wrzuceniu cracka do tej wersji gry wszystko luz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 e a te omega to mozna tylko na xp instalowac?moja versja jest do w2k i xp do 98 tez pewno jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zainstalowales z pewnoscia tego najnowszego patcha, ktory niby przyspiesza gre o 10%. On robi takie mlynki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 no to własnie dlatego przyspiesza jak znakiną tekstury to gra szybciej chodzi :lol: .Ale tak pozatym to umnie jest wszystko ok jade na tech omegach 2407a i bez tego patha . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Ja mialem dokladnie to samo po zainstalowaniu najnowszej laty do U II, natychmiast zaczely mi znikac tekstury...wiec przeinstalowalem i spoko :) Wlasciwie to one byly z 2 sek potem znikaly znowu byly i znikaly i tak caly czas...wogole ten U II to lipa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Ja mialem dokladnie to samo po zainstalowaniu najnowszej laty do U II, natychmiast zaczely mi znikac tekstury...wiec przeinstalowalem i spoko :) Wlasciwie to one byly z 2 sek potem znikaly znowu byly i znikaly i tak caly czas...wogole ten U II to lipa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Uuuuu..no lo lipa. A ciekawe- jest może crack do najnowszego patcha? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Haha, a moze patch do craca z tego patcha scrakowanego ? :) Seryjnie, nie instalujcie tego patcha bo po prostu nic on nie daje a tylko przeszkadza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebioda Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Po wrzuceniu tego cracka (oczywiście do gry z patchem) problemy się skończyły :D http://www.dolsat.pl/~lebioda/Unreal2.exe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwa Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 TO JEST TWOJA CHWILA PRAWDY wlasne sciagnalem pliczek i zobaczymy czy pomoze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwa Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 No i wszytsko OK thx for all Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...