Gość kronic Opublikowano 22 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2008 Witam.Co jest nie tak,albo co zle zrobile.Podzieliłem Raid 0 na partycje na jedna dałem 100gb a na druga reszte czyli 365gb bo mam 2x250gb.I zonk jest taki ze widzi tylko ta mniejsza czyli 100gb,a drugiej nie ma?Gdzie ta partycja i co jest grane?Gdzie jej szukac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 22 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2008 Witam.Co jest nie tak,albo co zle zrobile.Podzieliłem Raid 0 na partycje na jedna dałem 100gb a na druga reszte czyli 365gb bo mam 2x250gb.I zonk jest taki ze widzi tylko ta mniejsza czyli 100gb,a drugiej nie ma?Gdzie ta partycja i co jest grane?Gdzie jej szukac? A tak ? Panel sterowania > Narzędzia administracyjne > Zarządzanie komputerem > Zarządzanie dyskami > prawym na partycję 365GB > Zmień literę dysku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kronic Opublikowano 22 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2008 Zamykam temat.Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...