Martinii Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 Witam, Czy moglbym prosic kogos o pomoc w zakupie na ebay takiego przedmiotu: http://cgi.ebay.co.uk/MG-ROVER-WORKSHOP-MA...tem290246842952 Pokryje wszelkie koszty i zaplace za fatyge. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 aktualne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 Witam :) Też bym był chętny aby ktoś zakupił mi taki oto przedmiot: http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...em=190220483601 Oczywiście zapłacę za przysługę :) Najlepiej ktoś z UK, bo jak pisałem do sprzedawcy niezbyt chętnie chciał do PL wysłać :( Jak by co PW ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 (edytowane) Koles wystawil aukcje z wysylka na caly swiat. Przypomnij ulomkowi o tym drobnym fakcie. Z technicznego punktu widzenia mozesz kupic przedmiot i oczekiwac dokonczenia transakcji. "Post to: WORLDWIDE" Powiedz ze zaplacisz paypalem z gory wraz z wysylka wiec dla niego nie ma roznicy co napisze na kopercie. Edytowane 23 Lipca 2008 przez djsilence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 Przylacze sie i tez chcialbym aby ktos kupil dla mnie kilka rzczy na ebayu UK i wyslal do Polski. Co to juz dla kogos kto bedzie mogl wyswiadczyc taka przysluge, kontakt PW lub GG (w profilu) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 (edytowane) Przylacze sie i tez chcialbym aby ktos kupil dla mnie kilka rzczy na ebayu UK i wyslal do Polski. Co to juz dla kogos kto bedzie mogl wyswiadczyc taka przysluge, kontakt PW lub GG (w profilu) Pozdrawiam A nie rozmyślisz się po zamówieniu? :lol: Dlaczego sobie nie założycie konta na ebay'u? Przecież jest bezpłatne ;) a własne konto to o wiele większa wygoda licytujesz za ile chcesz i kiedy chcesz. Zawsze można się ze sprzedawcą dogadać co do wysyłki do Polski i większości przypadków na terenie UE nie ma z tym problemu... Edytowane 23 Lipca 2008 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 A nie rozmyślisz się po zamówieniu? :lol: Dlaczego sobie nie założycie konta na ebay'u? Przecież jest bezpłatne ;) a własne konto to o wiele większa wygoda licytujesz za ile chcesz i kiedy chcesz. Zawsze można się ze sprzedawcą dogadać co do wysyłki do Polski i większości przypadków na terenie UE nie ma z tym problemu... Taa rozmysle sie oczywiscie to mam w nawyku -.- Co do konta, mam ale koles nie chce wyslac do Polski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 djsilence wielkie dzięki za info. A czy przy płatności przelewem międzynarodowym nie będzie jakiegoś problemu ? KAX_ ja mogę zapłacić z góry i czekać. Nie mam zamiaru się rozmyślić bo jest to mi potrzebne i tyle ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2008 aktualne?Hej, aktualne! Jest nowa aukcja: http://cgi.ebay.co.uk/MG-ROVER-WORKSHOP-MA...tem300229712367 Wyslalem tez na priv wiadomosci. Bede BARDZO WDZIECZNY jesli mi pomozesz! Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2008 nie da ci koles numeru konta do przelewu. w UK TYLKO paypal. Tu jest tyle scammerów ze nikt juz nie ufa w przelewy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...