Skocz do zawartości
Martinii

Zakup Na Ebay - Prosze Kogos O Pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Witam :)

Też bym był chętny aby ktoś zakupił mi taki oto przedmiot: http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...em=190220483601

Oczywiście zapłacę za przysługę :) Najlepiej ktoś z UK, bo jak pisałem do sprzedawcy niezbyt chętnie chciał do PL wysłać :(

Jak by co PW ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koles wystawil aukcje z wysylka na caly swiat. Przypomnij ulomkowi o tym drobnym fakcie.

Z technicznego punktu widzenia mozesz kupic przedmiot i oczekiwac dokonczenia transakcji.

"Post to: WORLDWIDE"

Powiedz ze zaplacisz paypalem z gory wraz z wysylka wiec dla niego nie ma roznicy co napisze na kopercie.

Edytowane przez djsilence

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przylacze sie i tez chcialbym aby ktos kupil dla mnie kilka rzczy na ebayu UK i wyslal do Polski.

Co to juz dla kogos kto bedzie mogl wyswiadczyc taka przysluge, kontakt PW lub GG (w profilu)

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przylacze sie i tez chcialbym aby ktos kupil dla mnie kilka rzczy na ebayu UK i wyslal do Polski.

Co to juz dla kogos kto bedzie mogl wyswiadczyc taka przysluge, kontakt PW lub GG (w profilu)

Pozdrawiam

A nie rozmyślisz się po zamówieniu? :lol:

Dlaczego sobie nie założycie konta na ebay'u? Przecież jest bezpłatne ;) a własne konto to o wiele większa wygoda licytujesz za ile chcesz i kiedy chcesz. Zawsze można się ze sprzedawcą dogadać co do wysyłki do Polski i większości przypadków na terenie UE nie ma z tym problemu...

Edytowane przez KAX_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nie rozmyślisz się po zamówieniu? :lol:

Dlaczego sobie nie założycie konta na ebay'u? Przecież jest bezpłatne ;) a własne konto to o wiele większa wygoda licytujesz za ile chcesz i kiedy chcesz. Zawsze można się ze sprzedawcą dogadać co do wysyłki do Polski i większości przypadków na terenie UE nie ma z tym problemu...

Taa rozmysle sie oczywiscie to mam w nawyku -.-

Co do konta, mam ale koles nie chce wyslac do Polski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

djsilence wielkie dzięki za info. A czy przy płatności przelewem międzynarodowym nie będzie jakiegoś problemu ?

KAX_ ja mogę zapłacić z góry i czekać. Nie mam zamiaru się rozmyślić bo jest to mi potrzebne i tyle ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi