horiz0n Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 witam na twojepc.pl ukazal sie oto taki news: http://twojepc.pl/news_wiecej.php?id=4731&...d1f1ed6cea55634 moje pytanie: jak sie dowieidzec jakiego ma sie epoxa 8rda+ ? czy moze jest to kwestia REV 1.0/1.1 ? pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 jeśli chodzi Ci o stepping chipsetu to ściągnij najnowszą ver. cpu-z i będzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horiz0n Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 no to mi pokazuje A2 (?!) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Cyctat z tego news'a: " ... nową wersję chipsetu nForce2 ze steppingiem A1(co faktycznie jest wersją C1), która ze 100% stabilnością radzi sobie ... " Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diablo23 Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Bardzo prosto Po pierwsz nie ma nowych wersji Epoxa 8RDA+ ciągle najnowsze to 1.1 Natomias co do chipsetu to weź latarkę, poświeć pomiędzy rzeberkami radiatora, jeśli jest tam srebrna rdzeń to masz A3(bądź A2) A jesli cały chip jest czarny to masz A1. Kazdy program pokazuje jak na razie ze wersja jest A2 nawet jak masz A3. A mnie i tak A3 chodzi bez problemu na 210Mhz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slg Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 c1 to inaczej crush18d,jest on montowany na nf7-s ver 2.0(wiem bo mam taki),nie ma blaszki na srodku i chodzi na 210mhz na default napieciu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diablo23 Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 A jakie jest napięcie na VDD na tym chipsecie? Bo ja u siebie na A3 na standartowym napięciu (1.6v) też chodzę na 210Mhz. Dalej nie próbuje bo nie mam jeszcze chłodzenia na mostku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slg Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 u mnie jest 1.4 a podwyzszyc mozna na 1.7,ale defaultowo chodzi na 1.4(przy 210 NB jest ledwo cieply). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diablo23 Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Jakie masz pamięci? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoubleG Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 c1 to inaczej crush18d,jest on montowany na nf7-s ver 2.0(wiem bo mam taki),nie ma blaszki na srodku i chodzi na 210mhz na default napieciu. To powiedz mi dlaczego w manualu od Epoxa 8rda+ Manual Revision 1.1 też jest :?: crush18d :?: jest w opisie ideowym systemu i w zakładce chipset strona 1 z sekcji 2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...